Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 12:05

Παραμένει άπιαστο το ρεκόρ της Κυπαρισσίας...

Γράφτηκε από τον

Στους Γαργαλιάνους στο φινάλε του πρώτου γύρου έμελε να σπάσει το αήττητο του Παμίσου στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής...

Ετσι ούτε οι νησιώτες θα καταφέρουν να επαναλάβουν το επίτευγμα της Κυπαρισσίας τη σεζόν 2014-15!

Θυμίζουμε πως πριν τρία χρόνια ο ΑΟΚ με προπονητή τον Αλέξη Μαντζούνη κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ τοπική, δίχως να γνωρίσει την ήττα. Κάτι που είχε καταφέρει μόνο η “Μαύρη Θύελλα” το μακρινό 1981 που είχε παίξει για μια χρονιά στην Α’ τοπική Μεσσηνίας.

Για να γυρίσουμε στην Κυπαρισσία του 2015, τότε οι “κυανόλευκοι” είχαν πραγματοποιήσει μια ονειρική πορεία, κόβοντας πρώτοι το νήμα με απολογισμό 27 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες! Εχασαν δηλαδή μόλις 6 βαθμούς σε σύνολο 90 που διεκδίκησαν.

Ο φετινός Πάμισος του Αλέξη Μαντζούνη έδειχνε μέχρι στιγμής πως είχε τα φόντα να επαναλάβει εκείνη την επίδοση της Κυπαρισσίας (αν και υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος) με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 14 αγώνες, όμως το τέρμα του Γιάννη Τζανετέα στο 87’ χάλασε τα σχέδια του έμπειρου προπονητή με τον Τέλλο Αγρα να επικρατεί με σκορ 3-2 των νησιωτών.

Να συμπληρώσουμε πως το αήττητο ρεκόρ της Κυπαρισσίας δεν κατάφερε να επαναλάβει ούτε η “Μαύρη Θύελλα” στο περσινό πρωτάθλημα, μιας και είχε γνωρίσει δύο ήττες από Πανθουριακό και Εθνικό Μελιγαλά.