Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 19:27

Ο Μιλτιάδης διαμαρτύρεται για την διαιτησία με Πανιώνιο

Γράφτηκε από τον
Ο Μιλτιάδης διαμαρτύρεται για την διαιτησία με Πανιώνιο

Η εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο Καλαμάτας με 2-1 διατήρησε τον Μιλτιάδη στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β' τοπικής.  Ωστόσο το Κυριακάτικο ματς προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του Πύργου για την διαιτησία. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Γιώργος Καλογερόπουλος καταλογίζει ευθύνες στον διαιτητή του αγώνα Χρήστο Κυριακόπουλο.


Στον Μιλτιάδη θεωρούν ότι ο Κυριακόπουλος είχε στερήσει με τις αποφάσεις του από την ομάδα δύο βαθμούς στην αναμέτρηση με την Βέργα και στέρησε επίσης την νίκη στον Κυριακάτικο αγώνα αφού, εκτιμούν, ότι δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Μιλτιάδη και αποβολή ενώ το σκορ ήταν 0-1.
Επιπλέον θεωρούν ότι απέβαλλε άδικα τον προπονητή και παίχτη του Μιλτιάδη Κώστα Στυλιανόπουλο και τον Μανώλη Κατρή.
Ο πρόεδρος του Μιλτιάδη μάλιστα αναφέρει ότι καλό θα είναι να μην ξανασφυρίξει αγώνα του Μιλτιάδη ο Κυριακόπουλος, γιατί δεν θα είναι σε θέση να τον προστατεύσει από τις αντιδράσεις του κόσμου...
Ο Γιώργος Καλογερόπουλος τονίζει επίσης ότι όλα αυτά προέρχονται από την κεφαλή του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. "Καλό είναι τα παιχνίδια να παίζονται 50-50 και να σκέφτονται τους παίχτες που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και χύνουν πολύ ιδρώτα μέσα στο γήπεδο! Ακόμα ορισμένοι παίζουν παιχνίδια εξουσίας στα παιδιά που κάνουν το κέφι τους" τονίζει ο Γιώργος Καλογερόπουλος.