Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 16:05

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 4-0: Τρίτη σερί νίκη με εκρηκτικό εικοσάλεπτο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 4-0: Τρίτη σερί νίκη με εκρηκτικό εικοσάλεπτο

Μετά τον Ολυμπιακό και το Διαβολίτσι, η Ανδρούσα νίκησε χθες και τον Α.Ο. Φαραί (4-0) και με το τρίτο σερί τρίποντο αφενός διατηρήθηκε στην 3η θέση της Α’ τοπικής και αφετέρου μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο Πανθουριακό.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν για δεύτερη σερί αγωνιστική και παραμένουν στην 11η θέση. Στο χθεσινό ματς όμως μέχρι το 60’ ο Α.Ο Φαραί είχε καλή παρουσία και ήταν η ομάδα που απειλούσε, με την Ανδρούσα να μην έχει μέχρι τότε ευκαιρία!

Από μια στημένη φάση όμως έγινε το 1-0 και έκτοτε ήρθε η κατάρρευση. Οχτώ λεπτά αργότερα ξανά από στημένο (κόρνερ) η Ανδρούσα σκόραρε και στη συνέχεια ο Γεωργιόπουλος με δύο γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου

Το 1-0 έγινε όπως προαναφέραμε στο 60’. Ο Αντώνης Καλογερόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Μάρης έκανε άστοχη έξοδο με το Βαβαρούτσο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δασκαλάκης την έσπρωξε στα δίχτυα.. Στο 68\ από κόρνερ του Αντ. Καλογερόπουλου, ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 75’ ο Γεωργιόπουλος ανέβασε με σουτ το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 80’ ο ίδιος παίκτης επίσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Να σημειωθεί ότι πριν γίνει το 1-0 υπήρξε διακοπή λόγω τραυματισμού του Γεωργιόπουλου και το ματς .έπρεπε σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους, να συνεχιστεί με ελεύθερο και όχι με φάουλ (από το οποίο προήλθε το γκολ).

Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Τσίρμπα.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι (75’ Γ. Καλογερόπουλος), Κακογιάννης, Βαβαρούτσος, Μουλαβασίλης, Δασκαλάκης, Τσώνης, Αντ. Καλογερόπουλος (80’ Γερμάνης), Χαρμπλας (60’ Τσέλα), Βλαχόπουλος (70’ Πατσιώτης) Γεωργιόπουλος.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Στ. Μπούνας (60’ λ.τρ. Πολίτης), Κατσιμαγκλής (75’ Σαμιώτης), Πανταζής, Κωνσταντόπουλος, Σκιάς, Παχής, Δουρούμης, Μανιατέας, Σταματελόπουλος (85’ Θεοδωρακόπουλος) Διαμαντής.