Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 17:13

Η Εράνη βράβευσε την ομάδα του 1993

Γράφτηκε από τον
Η Εράνη βράβευσε την ομάδα του 1993

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Εράνης για την κοπή της πίτα της το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο “Δεξαμενή”.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από 300 περίπου άτομα σε μια πολύ “ζεστή” βραδιά για όλα τα τμήματα της σπουδαίας Φιλιατρινής ομάδας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μπιτς βόλεϊ, παλαίμαχοι, ακαδημ

Ξεχωριστό σημείο της βραδιάς αποτέλεσαν οι βραβεύσεις των παλαίμαχων της Εράνης που το 1993 κατέκτησαν τον τίτλο στη Δ’ εθνική και ανέβηκαν στη  Γ’ εθνική.

Το “παρών” από εκείνη την ομάδα έδωσαν οι Μπάμπης Γιούλης, Μπάμπης Κακούτης, Στέλιος Προκοπίου, Γιώργος Διαγούπης, Ανδρέας Ζόμπολος, Φώτης Σταματογιαννόπουλος, Μπάμπης Ντινιώτης, Κώστας Κολοσκόπης, Γιώργος Παυλής, Τζίμης Γκότσης και Γιάννης Σταυρόπουλος, οι οποίοι και βραβεύτηκαν.

Αρκετοί δεν παραβρέθηκαν είτε λόγω υγείας είτε λόγω υποχρεώσεων και για ορισμένους τα βραβεία τα παρέλαβαν συγγενείς τους.

Από το Δήμο Τριφυλίας στην εκδήλωση παρέστη ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών Μπάμπης Καναλουπιτης, η Φωτεινή Στυλιανού Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Τριφυλίας και ο πρώην πρόεδρος της Τ. Κ. Φιλιατρών Μπάμπης Στάμος.

Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας το “παρών” έδωσε ο αντιπρόεδρος Αγγελος Γεωργόπουλος και ο υποψήφιος για τις προσεχείς εκλογές της Ενωσης Τάκης Βασιλόπουλος.