Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 17:58

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-2: Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος

Γράφτηκε από τον

 

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Τέλλος Αγρας κερδίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου στο “Γ. Λουκαρέας” τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 2-0.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων, μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, όμως είχε στόχο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Καλαμάτα και το κατάφερε. Σχεδόν με το ξεκίνημα του αγώνα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, ένα γκολ που έκανε έξαλλους τους γηπεδούχους, που ζητούσαν επίμονα από το διαιτητή Αλεξέα να δώσει φάουλ δευτερόλεπτα νωρίτερα σε σύγκρουση του Μπαρσελό με τον Γεωργουλάκο. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός που καιγόταν για βαθμούς ανέβασε απόδοση και επιχείρησε να απειλήσει την εστία του Ντουγερόγλου, αλλά στις δύο πιο αξιόλογες στιγμές που είχε σε αυτό το διάστημα με τον Αναγνωστόπουλο, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στο β’ ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση του έγιναν πιο απειλητικοί ιδιαίτερα, όταν ο προπονητής τους Γιώργος Γρηγορόπουλος έβαλε στον ματς του έμπειρους Κώστα Μάλαμα και Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο, δημιούργησαν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, αφού έπεφταν πάνω στον Ντουγερόγλου, ο οποίος έκανε το καλύτερο για να μην παραβιαστεί η εστία του, με πιο χαρακτηριστική στιγμή, την ευκαιρία στο 70’ο λεπτό. Γενικά η Καλαματιανή ομάδα δικαιούταν κάτι από αυτό το παιχνίδι, ακόμη και το βαθμό της ισοπαλίας που τελικά δεν μπόρεσε να τον πάρει και η προσπάθεια της για παραμονή παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Οι φιλοξενούμενοι αφού κατάφεραν με τη βοήθεια του Ντουγερόγλου να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έγιναν ξανά απειλητικοί εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των αντιπάλων τους. Ο Γεωργιόπουλος δύο φορές απείλησε και τη δεύτερη ήταν αποτελεσματικός αφού σκόραρε και λίγο μετά ο Διακουμής “σημάδεψε” το κάθετο δοκάρι.

Φάσεις – γκολ

Στο 2' μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Μπαρσελό διεκδίκησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και συγκρούστηκε με τον Γεωργουλάκο, η μπάλα από την κόντρα “στρώθηκε” στον Λ.Ν. Ανδρώνη και αυτός με σουτ σχεδόν από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 0-1. Στο 38' ο Αναγνωστόπουλος μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει στη δεξιά του γωνία ο Ντουγερόγλου.

Στο 40' ο Μπαζάνης “έκοψε” την μπάλα στον Αναγνωστόπουλο, αυτός σούταρε από το ημικύκλιο σχεδόν της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Ντουγερόγλου. Στο 59' ο Ανδρεάκος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Μπαζάνης που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας έκανε αδύναμο σουτ, σχεδόν από το σημείο του πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στον Ντουγερόγλου να μπλοκάρει, χάνοντας καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 70' μακρινό φάουλ του Μπέρμπερη στην περιοχή πετάχτηκε ο Κολιός στο β' δοκάρι έκανε την καρφωτή κεφαλιά για να αποκρούσει σωτήρια ο Ντουγερόγλου πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Στο 73' η μπάλα από το σουτ του Ανδρεάκου βρήκε σε αμυντικό και ο Τσαναλίας που πήδηξε μόνος του έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Ντουγερόγλου. Στο 79’ ο Μπέρμπερη εκτέλεσε φάουλ από μακριά και πλάγια, ο Κολιός έκανε την κεφαλιά και απέκρουσε σωτήρια ο Ντουγερόγλου πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Στο 81’ φάουλ του Ερέκη έξω από την περιοχή και πλάγια ο Γεωργουλάκος έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε. Στο 88’ από μπαλιά του Παπαθεοδώρου ο Γεωργιόπουλος πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Γεωργουλάκο και προσπάθησε να σκοράρει από πλάγια θέση, όμως η μπάλα βρήκε στο εξωτερικό μέρος των διχτύων. Ενα λεπτό μετά ο Γεωργιόπουλος εκμεταλλευόμενος το λάθος του Ζέππου πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή από πλάγια και με σουτ από κοντά πέτυχε το 0-2. Στο 91’ την ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ έχασαν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Διακουμής έγινε αποδέκτης της μπάλας σε διώξιμο του Γεωργουλάκου και προσπάθησε να σκοράρει με μακρινό συρτό σουτ, όμως η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Κασκάνη και Βρυώνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργουλάκος, Μαγουλιανίτης, Τσαναλίας (80’ Βέλμαχος), Κολιός, Γαβράς, Μπέρμπερη, Ν. Μάλαμας (64’ Κλ. Αλεξανδρόπουλος), Ζέππος, Ανδρεάκος (86’ Κακαλέτρης), Αναγνωστόπουλος (53’ Κ. Μάλαμας), Μπαζάνης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Πότσης, Ερέκη, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας (92’ Καμινάρης), Διακουμής, Μπούμπα, Μπαρσελό (56’ Αλεξανδρόπουλος), Γεωργιόπουλος (90’ Αναστασόπουλος), Παπαθεοδώρου.