Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 19:37

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-1: Σημαντική νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Σημαντικό τρίποντο με ανατροπή πήρε χθες το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας” η Ομόνοια που νίκησε με 2-1 τη Σπερχογεία.

Οι δύο ομάδες που πριν από αυτό το παιχνίδι είχαν διαφορά ενός πόντου, με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά, ήθελαν τη νίκη ώστε να ξεφύγουν από το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τελικά αυτή που χαμογέλασε ήταν η Ομόνοια, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως αντέδρασε άμεσα και κατόρθωσε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να φτάσει στην επικράτηση με 2-1 με τον έμπειρο Πάντο Τζανετάκο να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή για την ομάδα του, καθώς με το δικό του γκολ, 10 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα έδωσε την νίκη στην Ομόνοια.

Στο 13’ μετά από σέντρα στην περιοχή της Ομόνοιας, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα που έφτασε στον Ηρ. Καραχάλιο και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μέσα από την γραμμή του τέρματος όπως υπέδειξε και ο βοηθός διαιτητή, για να γίνει έτσι το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής Νίκας έδειξε σέντρα. Στο 19’ από κόρνερ του Κωστόπουλου ο Φέστας με προβολή έκανε το 1-1. Στο 70’ ο Τζανετάκος αξιοποίησε σέντρα στην περιοχή της Σπερχογείας και με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας με βοηθούς διαιτητές τους Κομπιλίρη, Μπασιλάρη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κοστρίβας, Φέστας, Π. Δημητρίου, Μπάλλας, Πολυμενέας, Κωστόπουλος (88’ Τάφα), Δημόπουλος (60’ Φλέσσας), Καρύδης (90’ Στυλιανόπουλος), Σπυρόπουλος (60’ Τζανετάκος), Πάλιας.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Θ. Δημητρίου, Μπαλαούρας, Βεργόπουλος, Μπάλας, Παπαγιαννόπουλος (73’ Κώστας), Καραχάλιος, Γ. Δωδέκατος (54’ Χριστόπουλος), Μπούνας, Αγγελής (78’ Παπανικολόπουλος), Γιακουμής (78’ Ι. Καραχάλιος).