Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 18:58

Εράνη: Ετοιμάζεται για το ντέρμπι με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η Εράνη την προετοιμασίας της για το εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την πρωτοπόρο Κυπαρισσία. Ενα παιχνίδι που στα Φιλιατρά θα το αντιμετωπίσουν χωρίς άγχος και θα επιδιώξουν μέσα από καλή εμφάνιση να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Ολοι οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στο πρόγραμμα των καθημερινών προπονήσεων, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Ζάγκου.


Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι προπονήσεις δεν γίνονται στο γήπεδο των Φιλιατρών που χρησιμοποιεί ως έδρα της η Εράνη, θέλοντας να το προστατεύσει ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Κυπαρισσία.
Ετσι η προπόνηση της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, που διαθέτει πλαστικό τάπητα και η σημερινή στο νέο γήπεδο Φιλιατρών πίσω από τη μία εστία, όπου έχει διαμορφωθεί χώρος κατάλληλος για προπονήσεις. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Κυπαρισσία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την τελευταία προπόνηση. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Νίκος Κόλλιας.