Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 19:10

Οι Μικτές Μεσσηνίας πέτυχαν δύο νίκες στην Λακωνία

Γράφτηκε από τον

Με νίκες 1-0 οι παίδες και 2-1 οι νέοι (φωτό) ξεκίνησαν οι μικτές Μεσσηνίας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο β' γύρο των πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων, κερδίζοντας τις αντίστοιχες ομάδες της Λακωνίας.

Στη Σπάρτη είχε πολύ κρύο, αλλά δεν έβρεξε, παρόλα αυτά οι νεαροί παίκτες των ομάδων της Μεσσηνίας κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι παίδες

Η ομάδα παίδων πραγματοποίησε παρά πολύ καλή εμφάνιση και το 1-0 θεωρείται φτωχό σκορ. Οι νεαροί παίκτες αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και δύναμη ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, όπου θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 6ό λεπτό ο Καραχάλιος με κεφαλιά αξιοποιώντας το φάουλ του Κάππου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Γουρδομιχάλης, Αλέξης Αγρανιώτης, Ανδρέας Κουράκος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Κατσίρας, Συρμπόπουλος (65' Ψυχογιάννης), Παπαθεοδωρίδης, Μπούνας, Πετράκος, Πετρόπουλος, Καραχάλιος (67' Βασιολειάδης), Κάππος, Αντεμάϊ (75' Κανιώρος), Σαρδέλης, Τσιλιγωνέας.

Οι νέοι

Η αναμέτρηση των νέων κρίθηκε στο α' ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν και τα τρία τέρματα.
Οι νέοι της Μεσσηνίας πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο, όπου κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με 2-1, ενώ η παρουσία τους στο β' μέρος δεν ήταν αντάξια του πρώτου. Ομως και σε αυτό το διάστημα δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Ψωμάρα, Παπαδόπουλο, Λάγιο για να φτάσουν σε νίκη με μεγαλύτερο σκορ.
Στο 10' ο Ζαγαρέλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσούβαλης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας τους και έγινε έτσι το 0-1. Στο 36' ύστερα από αδικαιολόγητο λάθος της άμυνας ο Μπούμπαλης βγήκε μόνος απέναντι στον Ξαρχάκο και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 44' ο Γιαννής με πλασέ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Αλέξης Αγρανιώτης, Παναγιώτης Γουρδομιχάλης, Ανδρέας Κουράκος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Ξαρχάκος, Γιαννής, Ζαγαρέλος, Καλύβας (80' λ.τρ. Πανταζόπουλος), Δούβας, Μάλαμας, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννέας, Λάγιος, Νικολόπουλος (55' Φιλίππου), Σταματόπουλος (64' Ψωμάρας).

Δήλωση Αγγελου Σκαφιδά

Μετά το τέλος της αναμέτρησης των νέων ο Αγγελος Σκαφιδάς εκ των ενωσιακών προπονητών σε σύντομη δήλωση του στο "Notosport", ανέφερε: «Συγχαρητήρια για το πάθος και τη δύναμη που είχαν τα παιδιά και πήραμε τις νίκες. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι και σε αυτά τα παιχνίδια συνεχίσαμε την αξιοποίηση των ταλέντων. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους διαιτητές. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι είδαμε επιτέλους διαιτητές να παίζουν σωστά και να βοηθήσουν από την πλευρά τους, τους νεαρούς παίκτες των ομάδων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους».

Αποτελέσματα - βαθμολογίες

Μετά τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα παίδων την πρώτη θέση μοιράζονται η Λακωνία την Αργολίδα και στο πρωτάθλημα νέων η Μεσσηνία, παρέμεινε στην κορυφή με 13 βαθμούς.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής σε παίδες και νέους στον 9ο όμιλο, καθώς και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

ΠΑΙΔΕΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(6η αγωνιστική)
Αργολίδα - Κορινθία    2-0
Λακωνία - Μεσσηνία    0-1
Ρεπό: Αρκαδία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Λακωνία 6-4    10
-. Αργολίδα 9-5 10
3. Αρκαδία 10-8    7
-. Μεσσηνία 8-6 7
5. Κορινθία 7-17 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου)
Μεσσηνία - Αργολίδα
Αρκαδία - Λακωνία
Ρεπό: Κορινθία

ΝΕΟΙ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(6η αγωνιστική)
Αργολίδα - Κορινθία    3-2
Λακωνία - Μεσσηνία    1-2
Ρεπό: Αρκαδία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Μεσσηνία 13-2 13
2. Αργολίδα 9-10    9
3. Κορινθία 8-6    8
4. Λακωνία 8-9    4
5. Αρκαδία 4-15 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου)
Μεσσηνία - Αργολίδα
Αρκαδία - Λακωνία
Ρεπό: Κορινθία