Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 13:32

Πλήθος κόσμου, βραβεύσεις και... υψηλοί στόχοι στην πίτα του Παμίσου

Γράφτηκε από τον
Πλήθος κόσμου, βραβεύσεις και... υψηλοί στόχοι στην πίτα του Παμίσου

 

 

Πλήθος κόσμου, βραβεύσεις και υψηλοί στόχοι για το μέλλον συνέθεσαν την εικόνα της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας που διοργάνωσε προχθές το βράδυ ο Πάμισος και η Ακαδημία Πάμισος στο “Ideal” στη Μεσσήνη.

Ανθρωποι κάθε ηλικίας καθώς και πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου γέμισαν την αίθουσα σε μια ωραία οικογενειακή εκδήλωση των “πράσινων”.

Ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Ντούλης παρουσίασε την εκδήλωση ξεκινώντας με μια αναφορά σε σημαντικούς ανθρώπους που έχουν φύγει το τελευταίο διάστημα από τη ζωή, τον πάτερ Μάντη Παπαπαναγιώτη, τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Ζέπππο – τον οποίο ο Ντούλης αποκάλεσε ως έναν από τους τελευταίους φιλοσόφους της πόλης – καθώς και τον φίλαθλο Μιχάλη Χούλιαρη.

Ο Γιώργος Ντούλης στάθηκε στα 90 και πλέον χρόνια ζωής του Παμίσου και τόνισε πως ο μεγάλος στόχος είναι η κοινωνικοποίηση της νεολαίας της πόλης καθώς και ότι ο σύλλογος είναι πολύ σημαντικός και για τους ενήλικες της Μεσσήνης. “Τι θα ήταν η πόλη μας χωρίς τον Πάμισο”, αναρωτήθηκε ο Γ. Ντούλης που εξέφρασε την ανάγκη που νιώθει το διοικητικό συμβούλιο να προσφέρει ότι μπορεί στους νέους της πόλης.

Για την φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας τόνισε πως είναι εξαιρετική μέχρι τώρα, σημείωσε το σημαντικό προβάδισμα των 4 βαθμών από τον δεύτερο και την αισιοδοξία του για τον τίτλο, αλλά επισήμανε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και δεν πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά κανενός στην ομάδα.

“Να γραφτούμε μέλη

να έχει βάση η ομάδα"

Πάντως αναφέρθηκε και στο πιθανό ενδεχόμενο ανόδου στην Γ’ εθνική, τονίζοντας από τώρα ότι σε αυτή την περίπτωση η ομάδα θα έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις και ότι πρέπει σκεφτούν όλοι στη Μεσσήνη πως μπορούν να βοηθήσουν τον Πάμισο. Ξεκαθάρισε ότι ο Πάμισος δεν ψάχνει για σωτήρα και ούτε μπορεί να στηριχτεί σε ένα άνθρωπο, ότι έχει ανάγκη τους πολλούς. “Λίγα από πολλούς. Να γραφτούμε μέλη να έχει βάση η ομάδα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Μην σκοτώνουμε

τα όνειρα των παιδιών”

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Πάμισος Γιώργος Καπερώνης εξέφρασε την πίστη του ότι η ανδρική ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και θα ανέβει στην Γ’ εθνική. Ωστόσο εξέφρασε το παράπονο του για το γεγονός ότι δεν δίνονται όσες ευκαιρίες θα περίμενε στα νέα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. “Πρέπει να δώσουμε τις ευκαιρίες που πρέπει στα παιδιά που ανεβαίνουν από την ακαδημία. Δεν γίνεται φέτος αυτό. Μην σκοτώνουμε τα όνειρα των παιδιών. Είναι... Παμισάκια και πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες τους”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια για το παραπάνω θέμα, ο Γιώργος Ντούλης τόνισε πως πράγματι ο στόχος είναι η ομάδα να έχει δικά της παιδιά καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει μέλλον. Παράλληλα όμως σημείωσε τον πρωταγωνιστικό στόχο της ομάδας και το μείγμα που πρέπει να υπάρχει μεταξύ νέων παιδιών από την ακαδημία και έμπειρων παικτών ώστε να συνδυάζεται ο πρωταγωνιστικός στόχος με την προώθηση των ταλέντων.

“Πρωτάθλημα και

Κύπελλο στη Μεσσήνη”

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης τόνισε πως ο Πάμισος είναι μεγάλη ιδέα. “Είναι ιδέα χαραγμένη βαθιά στην καρδιά μας και θα την υποστηρίζουμε σε όλη μας τη ζωή. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εώς τώρα πορεία. Στο τέλος θα είσαστε πρωταθλητές και θα πάρετε και το κύπελλο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Στάθης Αναστασόπουλος, που τόνισε ότι όλοι στην Μεσσήνη θέλουν να έρθει το τρόπαιο και παράλληλα ευχήθηκε δύναμη και επιτυχίες τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Τσάμης, Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Κοτταρίδης, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΜ Τάκης Βασιλόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Γιώργος Τσιμικλής ενώ την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο Νίκος Ρούτσης.

Τρεις βραβεύσεις

Η εκδήλωση περιελάμβανε τρεις βραβεύσεις. Αρχικά βραβεύθηκε ο Κώστας Κρεμμυδάς ο οποίος αναφέρθηκε στο παρελθόν, το σύνδεσμο φιλάθλων που είχε δημιουργηθεί γύρω στο 1990 και με τα μέλη του έβγαζε τα χρήματα για τον προπονητή και υπενθύμισε την πρωτοποριακή προσπάθεια που είχε γίνει το 2004 από τον Πάμισο, όταν ουσιαστικά είχε γίνει... πολυμετοχικός και 300 άνθρωποι είχαν στα χέρια τους την ομάδα.

Βραβεύθηκε ακόμη ο πρώην πρόεδρος Εφετών Πειραιά Πέτρος Ασημάκης, ο οποίος θυμήθηκε τα χρόνια που έπαιξε ποδόσφαιρο στον Πάμισο, από το 1964 εώς το 1968 και ευχήθηκε επιτυχίες στην τωρινή ομάδα.

Το τρίτο τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο φίλαθλος Παναγιώτης Δουλγέρης ο οποίος απουσίαζε λόγω ενός προβλήματος και θα του δώσει την πλακέτα η διοίκηση του Παμίσου.