Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 16:58

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 3-1: Πλησίασε την κορυφή!

Γράφτηκε από τον

 

Τη νίκη με ανατροπή πήρε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Σπερχογείας “Π. Γεωργανάς” ο Πανθουριακός επικρατώντας με 3-1 της Αναγέννησης Παραλίας.

Ετσι πλησίασε στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Πάμισο που έφερε ισοπαλία με την Κυπαρισσία.

Η ομάδα της Θουρίας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε γρήγορα ισοφαρίζοντας αρχικά και στη συνέχεια μέχρι τη λήξη του α’ μέρους ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1, συνδυάζοντας το καλό ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις και 3 γκολ. Στην επανάληψη οι παίκτες της διαχειρίστηκαν όπως ήθελαν το παιχνίδι, δεν δέχτηκαν μεγάλη απειλή από τους αντιπάλους τους, έκαναν κάποιες καλές φάσεις για να βάλουν και άλλα γκολ, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα. Σε δύο από αυτές τις ευκαιρίες οι Μουστάκας, Οδεμισιώτης έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι.

Η Αναγέννηση παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης είχε επιλογές, καθώς αγωνίστηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Δημόπουλος, Χαρλέπας, Βουρνάς, αλλά και ο Στ. Χαρίτος που απουσίαζε λόγω εργασίες από το προηγούμενο ματς. Ηταν πιο ανταγωνιστική, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε κάποιες άλλες φάσεις που δημιούργησε ώστε να έχει ελπίδες να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν και η απουσία του τερματοφύλακα Κώστα Βασιλόπουλου, ο οποίος λόγω γαστρεντερίτιδας, ήταν αδύνατο να δώσει το παρών στον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι στο β’ ημίχρονο η κακοκαιρία δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων και έτσι δεν είδαμε ανάλογη εικόνα με αυτή του πρώτου μέρους.

Τα γκολ

Στο 12’ ο Βουρνάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Οδεμισιώτη έξω από την περιοχή πήρε την μπάλα και έφτασε στην περιοχή, όπου με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 17’ από σέντρα του Τριανταφυλλάκη, ο Χελάς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 30’ ο Πανταζής με απευθείας φάουλ έξω περιοχή σημείωσε το 2-1. Στο 38’ μετά από πάσα του Μπιτσάνη ο Χελάς με πλασέ από το ύψος της περιοχής “έγραψε” το 3-1.

Οι Μουστάκα στο 65’ και Οδεμισιώτης στο 75’ με ισάριθμα σουτ έστειλαν την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης (70’ Λάσκαρης), Τριανταφυλλάκης, Οδεμισιώτης, Αργυρόπουλος, Δρογγίτης (60’ Δημητρακόπουλος), Μουστάκας, Πανταζής, Μουλιάτος (80’ Βυζάς), Χελάς (72’ Κουρούπης), Μπιτσάνης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χριστόπουλος, Χ. Κοντοθανάσης, Κουτίβας, Πετράκος, Στ. Σώκαλης, Δ. Σώκαλης, Δημόπουλος (80’ Σκαφιδάς), Χαρλέπας, Στ. Χαρίτος, Μάλαμας, Βουρνάς (85’ Κουραμπάς).