Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 20:25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

 

 

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και ο Α.Ο. Φαραί έμειναν στο 0-0 στη σαββατιάτικη αναμέτρηση τους που διεξήχθη στο “Γ. Λουκαρέας”.

Το τελικό 0-0 δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, αφού ήθελαν τη νίκη για να συνεχίζουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια ο Ολυμπιακός χρειαζόταν περισσότερο τους τρεις βαθμούς, ώστε να αυξήσει τη διαφορά που έχει με τις δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, την Αναγέννηση και τον Μιλτιάδη, αλλά και να παραμείνει κοντά με τον χθεσινό αντίπαλο του, αλλά και το Ασπρόχωμα. Οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται από πάνω του με διαφορά 8 και 7 βαθμούς αντίστοιχα. Πλέον όσο περνούν οι αγωνιστικές οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να λιγοστέψουν τις απώλειες τους, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για τη σωτηρία τους.

Ο Α.Ο. Φαραί κατάφερε να μην ηττηθεί σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή. Ετσι μπορεί να μην ικανοποιεί κανέναν στην ομάδα η ισοπαλίας, αλλά σίγουρα και ο ένας βαθμός που πήρε θεωρείται θετικός και τον διατηρεί μακριά από τη επικίνδυνη ζώνη.

Στο αγωνιστικό μέρος του προχθεσινού αγώνα, οι δύο ομάδες φρόντισαν περισσότερο την άμυνα τους ώστε να μην δεχτούν γκολ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούσαν επιθετικά.

Στο 3’ ο Χελάς μπήκε από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 7’ ο Δουρούμης έκανε το φάουλ από μακριά και έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 45’ο Χελάς με ατομική προσπάθεια μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και ενώ κλείστηκε από αμυντικός προσπάθησε να πασάρει στην απέναντι πλευρά για τον Σταματελόπουλο, όμως πρόλαβε ο Χρονόπουλος με κεφαλιά και έδιωξε κόρνερ. Στο 52’ ο Σταματελόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιάγια τον Σεριάτο, αυτός έφτασε στην περιοχή επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, όμως ήταν αδύναμο και ο Μάρης που είχε βγει από την εστία του κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 62’ μπροστινή μπαλιά του Μπέρμπερη για τον Ανδρεάκο, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Ρακόπουλου έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ σε κενή εστία, όμως πρόλαβε ο Πανταζής που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και έδιωξε πλάγια, γλιτώνοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 69’ ο Χρονόπουλος εκτέλεσε φάουλ από μακριά και πλάγια και έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπλάνας, με βοηθούς διαιτητές τους Κομπιλίρη, Νιάρχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Mάρης, Βέλμαχος, Μαγουλιανίτης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Κολιός, Γαβράς, Μπέρμπεη, Κ. Μάλαμας (33’ λ.τρ. Αναγνωστόπουλος), Ζέππος, Ανδρεάκος (63’ Κουπούζος), Χρονόπουλος, Μπαζάνης (86’ Ν. Μάλαμας).

ΑΟ ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Μπούνας, Κωνσταντακόπουλος, Δουρούμης, Διαμαντής, Σκιάς, Σεριάτος (92’ Σαμιώτης), Παχής, Χελάς, Σταματελόπουλος (86’ Κατσιμαγκλής), Πανταζής.