Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 13:35

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΠΣΜ η “Νέα Πνοή” του Τσίκινη

Γράφτηκε από τον
Δεν κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΠΣΜ η “Νέα Πνοή” του Τσίκινη

 

Ο Ηρακλής Τσίκινης και ο συνδυασμός του “Νέα Πνοή” δεν θα θέσει τελικά υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΣΜ που θα γίνουν την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Μια απόφαση που πάρθηκε τα τελευταία 24ώρα, καθώς πριν 20 μέρες ο πρώην ρέφερι είχε δηλώσει στην “Ε” πως θα συμμετέχει στις εκλογές.

Η ανακοίνωση του αναφέρει: “Πριν 1 χρόνο η ΝΕΑ ΠΝΟΗ κατέθεσε ένα πακέτο προτάσεων για τον πυρήνα του ποδοσφαίρου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την ΕΠΣΜ. Βγήκαμε ξεκάθαρα χωρίς να κρυβόμαστε και με ανιδιοτέλεια και βασικό μας σκοπό την δουλειά για μια καινούργια σελίδα στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με πρωταρχικό στόχο την αλλαγή – ισονομία – ισοτιμία. Ελπίδα να εκσυγχρονίσουμε το τοπικό μας ποδόσφαιρο να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις να αναδείξουμε τα ταλέντα τις ακαδημίες και να δώσουμε μια ελπίδα στο παράγοντα που ματώνει ότι αξίζει να ασχολείται.

Δυστυχώς όμως δεν βρήκαμε την ανταπόκριση που θέλαμε.

Σκοντάψαμε σε ιδιοτελείς παράγοντες σε ένα σύστημα που βασίζετε για την- καρέκλα -σκοντάψαμε σε μια νοοτροπία ξεπερασμένη πια και σε μια μικρό παραγοντική νοοτροπία που δεν εχει καμία ουσία για μας και το ποδόσφαιρο.

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα παραμείνει ζωντανή και φυσικά θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια στις αρχές που έχουμε θέση. Αν και η οιωνοί δεν είναι καλοί.

Ευχόμαστε η απαξίωση και η στασιμότητα που υπάρχει σήμερα να αλλάξει. Ιδωμεν”.