Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 13:57

Αποχή από τις προπονήσεις ξεκίνησαν οι παίκτες του Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

 

Ο Τσικλητήρας Πύλου σταμάτησε την Κυριακή τον Αστέρα Αμαλιάδας, που διεκδικεί τον τίτλο στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής και παράλληλα το δικό του αρνητικό σερί στο δεύτερο γύρο, όπου μετρούσε μόνο ήττες.

Η Μεσσηνιακή ομάδα πήρε πολύτιμο βαθμό (1-1) στη μάχη για τη σωτηρία και παραμένει στο -2 από την 7η θέση που οδηγεί στην παραμονή.

Ωστόσο από χθες οι παίκτες ξεκίνησαν αποχή από τις προπονήσεις καθώς όπως τονίζουν παραμένουν απλήρωτοι.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει:

“Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του Τσικλητήρα Πύλου,τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο σεβόμενοι την περιοχή, τον κόσμο και τις υποχρεώσεις μας.

Η ομάδα βρίσκεται κοντά στο να εκπληρώσει το στόχο της , ξεπερνάμε εως σήμερα κάθε δυσκολία ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του αγώνα σωτηρίας της ομάδας,κάνοντας υπομονή και ακολουθώντας 100% τις οδηγίες του προπονητή μας που ευτυχώς ήταν και είναι κοντά μας.

Όμως σε όλα υπάρχει ένα όριο. Ακούμε εδώ και καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια αλλά παραμένουμε απλήρωτοι. Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα για τις απλές στοιχειώδεις ανάγκες μας.

Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα αλλά αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφασίσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να σταματήσουμε να προπονούμαστε μέχρι νεοτέρας. Οχι γιατί δεν θέλουμε αλλά γιατί δεν αντέχουμε”.

Η συνέχεια περιλαμβάνει Μεσσηνιακό ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς το Σάββατο οι Πυλιώτες θα μεταβούν στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσουν τη “Μαύρη Θύελλα” στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Να σημειωθεί ότι μετά το ντέρμπι το πρόγραμμα είναι βατό για τον Τσικλητήρα με 4 ματς στο γήπεδό του (Λεωνίδιο, Αχαϊκή, Πανηλειακό, Παναρκαδικό) και μόνο δύο εκτός (Ζάκυνθο, Παλληξουριακό).