Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 13:01

Δύο παρατάξεις για τις εκλογές της ΕΠΣΜ!

Γράφτηκε από τον
Δύο παρατάξεις για τις εκλογές της ΕΠΣΜ!

 

Δύο παρατάξεις θα διεκδικήσουν τελικά την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας στις εκλογές της 26ης Φεβρουαρίου.

Στη μία επικεφαλής θα είναι ο Τάκης Βασιλόπουλος και στη δεύτερη ο Βασίλης Σπηλιώτης ή ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος. Η “Νέα Πνοή” του Ηρακλή Τσίκινη ως γνωστόν δεν θα κατέβει στις εκλογές και ενώ φαινόταν ότι ο Τάκης Βασιλόπουλος θα έπαιζε χωρίς... αντίπαλο, τελικά προέκυψε δεύτερη παράταξη.

Σε αυτήν βρίσκονται μάλιστα 7 μέλη από την τωρινή διοίκηση του Λεωνίδα Οικονομίδη που, μετά από 28 χρόνια στην Ενωση αποφάσισε να αποχωρήσει. Χθες “κλείδωσαν” και οι υποψήφιοι, μιας και ήταν η τελευταία μέρα κατάθεσης των υποψηφιοτήτων στα γραφεία της ΕΠΣΜ. Πλέον αναμένεται η έγκριση του Δ.Σ. ώστε να γνωστοποιηθούν και επίσημα τα 23 ονόματα, που θα βρίσκονται στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Τα ονόματα των 23 υποψηφίων

Αναλυτικά στην ομάδα με τους Βασίλη Σπηλιώτη και Ηλία Αλεξανδρόπουλο, βρίσκονται οι Αγγελος Γεωργιόπουλος, Νίκος Ρούτσης, Κώστας Μπούνας, Νίκος Λιόγας, Παναγιώτης Καλκαβούρας, Γιάννης Μανωλόπουλος, Διονύσης Ψαλίδας, Γιώργος Χριστόπουλος και Γιώργος Φωτεινός.

Από την απερχόμενη διοίκηση συνεχίζουν οι Σπηλιώτης, Αλεξανδρόπουλος, Ψαλίδας, Λιόγας, Χριστόπουλος, Ρούτσης και Γεωργιόπουλος.

Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη είναι οι Βασίλης Πολίτης, Χρήστος Κουδούνης, Γιώργος Καπερώνης και Παναγιώτης Ρέκκας.

Στην ομάδα του Τάκη Βασιλόπουλου είναι οι Γιώργος Ψυχογιάννης, Γιώργος Μπιστικέας, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Αλέκος Διονυσόπουλος, Γιώργος Χουλιάρας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, Γιώργος Γαϊτάνης, Παναγιώτης Νινιός, Χρήστος Κορομηλάς, Βασίλης Φωτεινάκης και Μανώλης Κατρής. Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη είναι οι Ντούλης, Διακουμόπουλος και Πουλόπουλος.

Στο νέο συμβούλιο θα εκλεγούν 11 μέλη. Οσον αφορά την εξελεγκτική επιτροπή υποψήφιοι είναι οι Τ. Σινάπης, Α. Διακουμόπουλος, Μπρισκόλας, Κουτίβας, Στεφανέας, Ψηλάκης, Καλογερόπουλος και εκλέγονται τρεις.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.