Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 18:46

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: Με επιτυχία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

 

Με την τελετή λήξης το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε το 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων, που διεξήχθη με επιτυχία από 12 έως 16 Φεβρουαρίου στα Φιλιατρά.

Η Ολλανδία κατέκτησε με 9 βαθμούς την πρώτη θέση, νικώντας με 6-0 το Βέλγιο στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική.

Η Γερμανία με τη νίκη της επί της Ελλάδας με 1-0 πήρε με 4 βαθμούς τη δεύτερη θέση, η χώρα μας την τρίτη και το Βέλγιο την τέταρτη. Οι αγώνες έγιναν στο παλιό και στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών. Στην τελετή λήξης στην πλατεία των Φιλιατρών δόθηκαν τα μετάλλια στις ομάδες που συμμετείχαν, ενώ βραβεύτηκε και ο Φιλιατρινός τερματοφύλακας Σωτήρης Λυμπερόπουλος για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Την τελετή λήξης κήρυξε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας. Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων η Ολυμπιονίκης επισμηναγός Κατερίνα Θάνου επισκέφθηκε σχολεία της Κυπαρισσίας των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών και μίλησε στους μαθητές για τον αθλητισμό στα σχολεία και το Ολυμπιακό Ιδεώδες. Το εν λόγω πρωτάθλημα αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου Τριφυλίας, του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του δήμου, και του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας.