Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 15:08

Με ψυχολογία για την τρίτη σερί νίκη ο Μεσσηνιακός με Ατρόμητο Αχαΐας

Γράφτηκε από τον

Να… τριτώσει το καλό θέλει ο Μεσσηνιακός που φιλοξενεί αύριο Κυριακή (3 μ.μ.) στο "Στ. Παπαδόπουλος" τον Ατρόμητο Αχαΐας με σκοπό να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του μετά από αυτές με Κόρινθο και Παναρκαδικό.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση μετά τις δύο τελευταίες επιτυχίες και αισιοδοξούν πως θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Αν συμβεί αυτό τότε θα αυξήσουν και τη διαφορά που τους χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτό είναι το πιο σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Βέβαια ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση επί 90 λεπτά γιατί η ομάδα της Αχαϊας είναι από τις καλύτερες του ομίλου και θα έρθει στην Καλαμάτα για να πάρει το διπλό.
Στη χθεσινή προπόνηση του Μεσσηνιακού μίλησε για λίγη ώρα στους παίκτες ο Δημήτρης Τσάκωνας τονίζοντας τους την κρισιμότητα της αναμέτρησης και καλώντας τους να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.
Ο καλαματιανός προπονητής πάντως δεν έχει αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπωρεί και άφησε τους Μάνα και Κατσούλη να κάνουν το προπονητικό πρόγραμμα.

Χτύπησε ο Σπανός

Το άσχημο ήταν ότι προς το τέλος της προπονήσεις χτύπησε σε ένα τάκλιν που έκανε ο Στέλιος Σπανός και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Το αν και πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός θα φανεί στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Τα πλάνα για 11αδα

Οσον αφορά την 11αδα αν ο Σπανός είναι εντάξει λογικά θα κρατήσει τη θέση του, ενώ σε άλλη περίπτωση θα επανέλθει μετά από καιρό ο Μπεγέτης που υστερεί πάντως σε φυσική κατάσταση.
Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι της 11αδας θα είναι οι: Κυριακόπουλος, Νινιός, Μπιμπίρης, Μπαστακός (Κουρεντζής), Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης, Χελάς, Τσουλάκος, Βιτάλι.
Το ματς της Κυριακής θα διαιτητεύσει ο Ιωσηφίδης (Αθηνών)με βοηθούς τους Πρέντζα (Δυτική Αττική), Καραγιαννίδη (Αθηνών). Παρατηρητής θα είναι ο Βούλγαρης από τον Πειραιά.