Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 12:24

Πλήθος κόσμου στο χορό της Ομόνοιας

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχία στέφθηκε και ο φετινός αποκριάτικος χορός της Ομόνοιας, τον οποίο πραγματοποίησε το Σάββατο στο κέντρο “Menu και Γεύση”, πίσω από το σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

Για άλλη μια χρονιά, οι φίλοι της ομάδας έδωσαν το “παρών” και τίμησαν με την παρουσία του την εκδήλωση της ιστορικής ομάδας της Καλαμάτας.

Στον αποκριάτικο χορό, παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Οικονομάκου και Γιώργος Φάββας – που απεύθυναν και χαιρετισμό - καθώς και υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του, ο παράγοντας της Ομόνοιας Θέοδωρος Τζανετάκος και ακολούθησε ο πρόεδρος της Γιάννης Μανωλόπουλος, οι οποίοι εκτός από το καλωσόρισμα, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τη στήριξη στην ομάδα και ευχήθηκαν να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, που η διοίκηση βράβευσε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας και παράλληλα έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της, τον Πάντο Τζανετάκο. Τη βράβευση έκανε ο παλιός παίκτης της ομάδας και έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη διάρκεια της βραδιάς, έγινε και λαχειοφόρος αγορά με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά η Ομόνοια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κάθε λαχνός αντιστοιχούσε σε ένα δώρο.