Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 12:04

Αλλάζει σελίδα η ΕΠΣΜ - Σήμερα η γενική συνέλευση και οι εκλογές

Γράφτηκε από τον

 

Η ώρα για να αλλάξει σελίδα η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας έφθασε, καθώς σήμερα θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση της ΕΠΣΜ και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 5 μ.μ. στην αίθουσα "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος". Την Ενωση διεκδικούν δύο παρατάξεις.

Στη μία επικεφαλής είναι ο Τάκης Βασιλόπουλος, ενώ η άλλη παράταξη είναι μια ομάδα 20 παραγόντων, χωρίς να υπάρχει επικεφαλής.

Ο σημερινός πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης μετά από 28 χρόνια θητείας σε αρκετές θέσεις της Ενωσης, αποφάσισε ως γνωστόν να αποχωρήσει και το βράδυ θα ξέρουμε τη διάδοχη κατάσταση.

Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο, όπου εκλέγονται 11 μέλη, οι υποψήφιοι όσον αφορά τα τακτικά μέλη είναι 22, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Πρεζεράκου που ανήκε στην ομάδα του Βασιλόπουλου.

Αναλυτικά στη μία παράταξη είναι οι Τάκης Βασιλόπουλος, Γιώργος Ψυχογιάννης - Ψυρογιάννης, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Αλέκος Διονυσόπουλος, Γιώργος Χουλιάρας, Γιώργος Γαϊτάνης, Παναγιώτης Νινιός, Χρήστος Κορομηλάς, Βασίλης Φωτεινάκης, Μανώλης Κατρής.

Οσον αφορά τον Γιώργο Μπιστικέα, ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε πως "αν τον ψηφίσουν οι ομάδες θα είναι κοντά μας", ενώ και ο Μπιστικέας με τη σειρά του δηλώνει υποστηρικτής της παράταξης Βασιλόπουλου.

Από την άλλη πλευρά οι υποψήφιοι για τακτικά μέλη είναι οι Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Βασίλης Σπηλιώτης, Αγγελος Γεωργόπουλος, Νίκος Ρούτσης, Κώστας Μπούνας, Νίκος Λιόγας, Παναγιώτης Καλκαβούρας, Γιάννης Μανωλόπουλος, Διονύσης, Ψαλλίδας, Γιώργος Χριστόπουλος και Γιώργος Φωτεινός.

Πριν από τις αρχαιρεσίες, που είναι φυσικά το σημαντικότερο θέμα της σημερινής γενικής συνέλευσης, θα γίνουν σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τα εξής: Διορισμός 3 γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ. 2. Διοικητικός απολογισμός και έγκρισή του. 3. Οικονομικός απολογισμός, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκρισή του. 4. Εγκριση προϋπολογισμού έτους 2018. 5. Εκλογή δύο μελών εφορευτικής επιτροπής. Και η συνέλευση θα κλείσει με τις αρχαιρεσίες για την εκλογή 11 τακτικών και μέχρι 11 αναπληρωματικών μελών για το Δ.Σ. της ΕΠΣΜ., ενώ θα γίνουν και αρχαιρεσίες για την εκλογή 3 τακτικών και μέχρι 3 αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΣΜ.