Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 13:40

"Να προασπίσουμε τα συμφέροντα των ομάδων", λέει η ομάδα των 20 που διεκδικεί την ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τους στόχους και τις θέσεις της γνωστοποίησε η ομάδα των 20 παραγόντων που διεκδικεί την Ενωση, με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην εν λόγω παράταξη δεν υπάρχει επικεφαλής, αφού όπως αναφέρεται: "Αποτελούμε μια σφιχτά δεμένη ομάδα ανθρώπων, χωρίς καμία διάθεση να μοιραστούμε θέσεις και αξιώματα". Βασικός στόχος της εν λόγω ομάδας των παραγόντων είναι να προασπίσει τα συμφέροντα των ομάδων και να ανεβάσει επίπεδο το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΜ, ενημερώνουμε τα σωματεία της ένωσης αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Νομού μας, ότι είμαστε 20 άτομα που θέσαμε υποψηφιότητα στις εκλογές της 26/02/2018 της Ένωσης με κινητήριο μοχλό άτομα που συμμετείχαν στο απερχόμενο Δ.Σ. με γνώση και εμπειρία, πλαισιωμένα από αξιόλογα νέα και αγαπητά από τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο άτομα, Πρόεδροι και μέλη σωματείων, καταξιωμένα άτομα στην κοινωνία που έχουν μεράκι και όρεξη να προσφέρουν στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Αποτελούμε μια σφιχτά δεμένη ομάδα ανθρώπων, χωρίς καμία διάθεση να μοιραστούμε θέσεις και αξιώματα, έχοντας βασικό μας στόχο να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των παραγόντων των σωματείων, να προασπίσουμε τα συμφέροντά τους και λαμβάνοντας υπόψιν τα μηνύματα των καιρών να κάνουμε νέα άλματα προς τα εμπρός, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου της ένωσής μας, έχοντας ενστερνιστεί το ρηθέν των αρχαίων Λακεδαιμονίων "Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες" (=Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι)

Οι - κατ’ αλφαβητική σειρά- υποψήφιοι:

A) Για τακτικά μέλη ΔΣ: 1.Αλεξανδρόπουλος Ηλίας, 2. Γεωργόπουλος Αγγελος, 3. Καλκαβούρας Παναγιώτης, 4.Λιόγας Νικόλαος 5. Μανωλόπουλος Ιωάννης, 6. Μπούνας Κωνσταντίνος, 7. Ρούτσης Νικόλαος, 8. Σπηλιώτης Βασίλης, 9. Φωτεινός Γεώργιος 10. Χριστόπουλος, Γεώργιος 11. Ψαλλίδας Διονύσιος.

Β) Για αναπληρωματικά μέλη ΔΣ: 1. Διακουμόπουλος Σοφοκλής, 2. Καπερώνης Γεώργιος, 3. Κουδούνης Χρήστος, 4. Πολίτης Βασίλης, 5. Ρέκκας Παναγιώτης.

Γ) Για τακτικά μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής: 1. Θεωνάς Παναγιώτης, 2. Καλογερόπουλος Χρήστος, 3. Μπρισκόλας Παναγιώτης.

Δ) Για αναπληρωματικά μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής: 1. Διακουμόπουλος Δημήτριος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ