Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 16:10

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-2: Στα τελευταία λεπτά πήρε ένα ακόμη μεγάλο διπλό

Γράφτηκε από τον

 

Σπουδαία νίκη στα τελευταία λεπτά πέτυχε η Ανδρούσα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε στο γήπεδο του Μελιγαλά, του Εθνικού με 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο γκολ σημείωσαν οι Πατσιώτης και Θεοδωσόπουλος, που είχαν μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 86’ ο Πατσιώτης με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή “έγραψε” το 0-1. Στο 89’ μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Πατσιώτη ο Θεοδοσόπουλος από το ύψος του πέναλτι με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Με αυτή τη νίκη η Ανδρούσα παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Πάμισο και Πανθουριακό, που προπορεύονται.

Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, δείχνοντας χαρακτήρα, καθώς καταφέρνουν να παίρνουν το αποτέλεσμα και σε ημέρες που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι η ομάδα τερμάτισε στη 12η θέση, ενώ φέτος έχει βελτιωθεί σημαντικά προς το καλύτερο πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι η ομάδα στηρίζεται σε ντόπια παιδιά, αλλά και σε κάποιους πιο έμπειρους παίκτες από άλλες περιοχές και όλοι μαζί καταβάλουν τεράστια προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι για να μπορεί η ομάδα να πετυχαίνει το στόχο της.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, χωρίς να δημιουργήσουν πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες των Λίβα και Κατσίποδα. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κατσίποδα, ο οποίος στην επανάληψη σε σουτ του Χότζα έξω από την περιοχή εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι, ανέβασαν την απόδοση τους στο β’ ημίχρονο και προσπάθησαν να σκοράρουν και να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το Μελιγαλά. Οι προσπάθειες τους ανταμείφθηκαν στα τελευταία λεπτά, όπως προαναφέραμε με τους δύο παίκτες που αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Πριν από τα δύο γκολ οι παίκτες της Ανδρούσαν είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Συγκεκριμένα στο 68’ σουτ του Βλαχόπουλου από το πέναλτι σχεδόν η μπάλα έφυγε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι και στο 77’ ο Θεοδοσόπουλος με σουτ προσπάθησε να σκοράρει, όμως η η μπάλα κόλλησε στα νερά και πρόλαβαν οι αμυντικοί και την έδιωξαν.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Λίβας, Ντότσα (87’ Διακουμάκος), Θανόπουλος, Μακρής, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Καρατζούλιας, Σαραντόπουλος, Χότζα, Λάγιος, Μουρούσιας.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι (49’ Βασιλογιαννακόπουλος), Κακογιάννης, Γκούνης, Βαβαρούτσος, Μουλαβασίλης (60’ Γ. Καλογερόπουλος), Τσώνης, Δασκαλάκης, Α. Καλογερόπουλος, Βλαχόπουλος (82’ Πατσιώτης), Χαρμπίλας (74’ Θεοδoσόπουλος).