Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 16:33

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1-1: Ολα έγιναν στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1-1: Ολα έγιναν στο β' ημίχρονο

 

Με τέρματα που σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο, Α.Ο. Φαραί και Α.Ο. Διαβολιτσίου έμειναν στο 1-1 στην αναμέτρηση τους που διεξήχθη προχθές στο “Π. Μπαχράμης”.

Ηταν ένα παιχνίδι με ρυθμό δυνατές αναμετρήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Κουλόπουλο και Ζάκκα για να προηγηθούν, όμως δεν τις αξιοποίησαν, όπως και άλλες φάσεις που είχαν στο υπόλοιπο διάστημα δεν μπόρεσαν να τις τελειώσουν σωστά, με εξαίρεση τη φάση της ισοφάρισης.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν περισσότερο στο β’ ημίχρονο, όπου κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, αλλά το Διαβολίτσι απάντησε 10 λεπτά αργότερα και από εκεί μετά έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για πετύχουν γκολ και να φτάσουν στη νίκη. Είχαν μια αξιόλογη στιγμή στα τελευταία λεπτά για να σκοράρουν και να πάρουν προβάδισμα για τη νίκη, όμως ο Σταματελόπουλος δεν βρήκε στόχο.

Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα, η ομάδα του Διαβολιτσίου διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ το Φαραί παραμένει κοντά στο γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για τη σωτηρία τους.

Στο 68’ μετά από σέντρα του Χελά ο Σταματελόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 78’ ο Μπαλόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 85’ ο Σταματελόπουλος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Σεριάτο, έφτασε στην περιοχή και αντί να γυρίσει την μπάλα στον Παχή, που ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ προτίμησε να κάνει το διαγώνιο σουτ, στέλνοντας έτσι την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Πανταζής, Αδ. Κωνσταντακόπουλος, Μπούνας, Δουρούμης, Σκιάς, Κατσιμαγκλής, Παχής, Σεριάτος (90’ Πολίτης), Διαμαντής (58’ Σταματελόπουλος), Χελάς.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος (65’ Τσώνης), Κρεμύδας (74’ Βορίλας), Μπαλόπουλος, Παπαγεωργίου, Πιτσιλής (87’ Παπαδόγιαννης), Ηλιόπουλος, Ζάκκας, Εμμανουήλ, Κουλόπουλος, Τσουκαλάς.