Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 16:27

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με Γιαννόπουλο οδεύει στην παραμονή

Γράφτηκε από τον

Στην 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή βρίσκεται ο Τσικλητήρας μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Πύλου νίκησε το Λεωνίδιο με 1-0 και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ήττες της Αχαϊκής και του Διαγόρα Βραχνέικων από Αμαλιάδα και Πανηλειακό, αντίστοιχα. Ετσι ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κρατά την τύχη στα χέρια της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο δεύτερο γύρο, καθώς ο Τσικλητήρας αγνοούσε το τρίποντο από τις 7 Γενάρη και το 1-0 με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη. Σκόρερ σε εκείνο το ματς ήταν ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος βρήκε δίχτυα και κόντρα στην έτερη ομάδα της Αρκαδίας, ενώ έχει υπογράψει και το διπλό στην Κάτω Αχαγιά (1-0 την Αχαϊκή). Με άλλα λόγια τρία γκολ = 9 βαθμοί από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Μεσσηνιακής ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ στο κύπελλο, που έδωσε τη νίκη – πρόκριση (0-1) με τη Μάνη.

“Επρέπε να κερδίσουμε πάση – θυσία. Ηταν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, γιατί ανεβήκαμε πάνω από τη ζώνη και αφήσαμε κάτω Αχαϊκή και Διαγόρα. Εχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με τρία ματς στην έδρα μας”, λέει στην “Ελευθερία” ο σκόρερ του προχθεσινού 1-0 με το Λεωνίδιο.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος εκτιμά ότι οι Πυλιώτες μπορούν να πανηγυρίσουν στο φινάλε την παραμονή και παράλληλα προσμένει από τη διοίκηση να φανεί συνεπής στις υποσχέσεις για πληρωμές.

“Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός και στόχος είναι η νίκη. Είναι πολύ σημαντικό και στο ψυχολογικό κομμάτι ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε. Εμείς τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο και περιμένουμε κάποιες κινήσεις από τη διοίκηση, που κάνει προσπάθεια ώστε να πληρωθούμε”.

Ο Τσικλητήρας προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας ματς με την 10η στη βαθμολογία στη Ζάκυνθο, που θα παίξει την Κυριακή το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή. Το μοναδικό πρόβλημα έχει να κάνει με το Ρήγα, που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με το Λεωνίδιο.