Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 18:45

Απομακρύνθηκε ξανά από την κορυφή ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Πριν από δύο εβδομάδες η Κυπαρισσία έφευγε αήττητη από τη Μεσσήνη και γέμιζε χαμόγελα τον Πανθουριακό, καθώς με το 1-1 που απέσπασε από τον Πάμισο έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Θουρίας, που νίκησε 3-1 την Αναγέννηση, να μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τους Νησιώτες.

Την περασμένη Κυριακή όμως τα συναισθήματα άλλαξαν και ο Πάμισος ήταν αυτός που χαμογελούσε, μιας και ο ΑΟΚ έκοψε βαθμούς (1-1) και από τον Πανθουριακό, την ώρα που ο πρωτοπόρος της Α’ τοπικής νικούσε εύκολα με 6-0 το Ασπρόχωμα.

Ετσι ο Πανθουριακός βρέθηκε ξανά στο -4 από την κορυφή και ενώ απομένουν 11 αγωνιστικές για το φινάλε.

“Το κλίμα είναι καλό και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν τα παρατάμε”, δηλώνει στην “Ελευθερία” ο Γιώργος Αργυρόπουλος μετά την απώλεια βαθμών στην Κυπαρισσία.

Ο προπονητής του Πανθουριακού εκτιμά ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά την υπόθεση τίτλος και προσμένει φυσικά από τους παίκτες του να επιστρέψουν στις νίκες στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με το Ασπρόχωμα. Για το 1-1 στην Κυπαρισσία σχολίασε: “Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού., αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Κυπαρισσία να ελπίζει. Παρότι ελέγχαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος, από μια κακή αντίδραση σε μια στατική φάση, δεχτήκαμε την ισοφάριση. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στη συνέχεια, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ξανά”. Ενόψει Ασπροχώματος είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Μουστάκα, ενώ οι Τριανταφυλλάκης και Κουρούπης ταλαιπωρούνται από ίωση.