Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 16:44

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Παίξαμε για την ιστορία μας με Πάμισο και Θουρία”, λέει ο Τ. Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τον Πάμισο, η Κυπαρισσία υποχρέωσε σε ισοπαλία και τον έτερο διεκδικητή του τίτλου Πανθουριακό και έτσι άλλαξε και πάλι τα δεδομένα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής.

Οι Νησιώτες αποσπάστηκαν 4 βαθμούς από τη Θουρία, η οποία όπως και ο Πάμισος, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα (1-1) απέναντι στον ΑΟΚ, που είχε βάλει δύσκολα στους πρωτοπόρους και στον πρώτο γύρο, χάνοντας δύσκολα στο φινάλε.

“Δώσαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και αντεπεξήλθαμε αρκετά καλά. Τα παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς και δεν άφησαν να φανούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτές τις εμφανίσεις”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Παναγόπουλος. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας τονίζει ότι: “Παίξαμε για την ιστορία μας και για την υστεροφημία της ομάδας δεν δεχόμαστε από κανέναν να πει τίποτα για εμάς. Ο ΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν αρκεί να κόβει μόνο βαθμούς από τους πρωτοπόρους, αλλά φέτος η σεζόν είναι μεταβατική. Εμείς είτε παίζουμε με τον πρώτο, είτε τον τελευταίο, το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί είμαστε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα”.

Η Κυπαρισσία θα αντιμετωπίσει αύριο εκτός έδρας την προτελευταία στη βαθμολογία Αναγέννηση Παραλίας, έχοντας καλή ψυχολογία από τις τελευταίες εμφανίσεις, αλλά και αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Λαχανάς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα, ο Θεοχαρόπουλος παραμένει νοκ – άουτ με πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σπυρόπουλου, Αριδά και Ντιόπ.