Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 11:36

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Με Σταματελόπουλο διατήρησε την... σούπερ παράδοση στο “Π. Μπαχράμης”

Γράφτηκε από τον

 

Την παράδοση που τον θέλει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο “Π. Μπαχράμης” κόντρα στον Τέλλο Αγρα διατήρησε το Σάββατο ο Α.Ο. Φαραί που πήρε το τρίποντο με σκορ 1-0.

Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Φασουλή (που ξέφυγε κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού) σημείωσε ο Θανάσης Σταματελόπουλος στο 80’, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να φτάνει τα 7 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Οσον αφορά την παράδοση των δύο ομάδων στην Καλαμάτα τα τελευταία χρόνια, είναι συντριπτικά υπέρ του Φαραί που μετρά 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 7 τελευταία ματς απέναντι στον Τέλλο Αγρα!

Ο προχθεσινός αγώνας πάντως ήταν κακός ποιοτικά με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 20’ με την κεφαλιά του Τζανετέα να μην βρίσκει στόχο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 58’ το σουτ του Τρίψα βρήκε σε ετοιμότητα τον Ρακόπουλο.

Η ομάδα των Γιαννιτσανίκων απείλησε στο 65’ με την κεφαλιά του Δουρούμη να φεύγει άουτ.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο στο 80’ ο Χελάς έκανε μια εξαιρετική ενέργεια από αριστερά και με συρτή σέντρα βρήκε στη μικρή περιοχή τον Σταματελόπουλο ο οποίος με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 1-0, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα μιας και ο σκόρερ αστόχησε στο 83’ από πλεονεκτική θέση στέλνοντας με σουτ την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί οι Γιαννακλής και Νιάρχος.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Μπούνας, Κατσιμαγκλής, Σεριάτος, Πανταζής, Κωνσταντακόπουλος (60’ λ. τρ. Διαμαντής 89’ λ.τρ Πολίτης), Χελάς, Σταματελόπουλος, Παχής, Δουρούμης, Σκιάς.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογερόπουλος, Πότσης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Λ.Ν. Ανδρώνης, Τζανετέας, Διακουμής, Τρίψας, Παπαθεοδώρου, Μπούμπα, Γεωργόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.