Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 14:07

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη μέρα...

Γράφτηκε από τον

 

 

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και διατηρώντας άνετα στο β’ ημίχρονο το ήδη διαμορφωμένο 2-0, η Καλαμάτα την Κυριακή το απόγευμα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Παλληξουριακό.

Η επικράτηση με 2-0 μάλιστα την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής, επιτρέποντας της να είναι πολύ άνετη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται πλέον πολύ μακρυά από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Ικανοποίηση για νίκη και εμφάνιση με Παλληξουριακό

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για την νίκη και την εμφάνιση στο ματς της Κυριακής. Και αυτό γιατί μπορεί μεν να αντιμετώπισε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, όμως και η ίδια υποχρεώθηκε να αγωνιστεί έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και έπρεπε να δείξει χαρακτήρα για να φτάσει στη νίκη, όπως και έγινε.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό στην “Μαύρη Θύελλα” έχουν την δυνατότητα να αρχίσουν να σχεδιάζουν από νωρίς την επόμενη μέρα. Οι στόχοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος είναι ένα θετικό φινάλε στο πρωτάθλημα αλλά και μια καλή παρουσία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Παράλληλα όμως οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν μια ευκαιρία για αξιολόγηση του έμψυχου υλικού εν όψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση που ανέλαβε τον Ιανουάριο με πρόεδρο τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο και βασικό χρηματοδότη τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο βλέπει όλο και πιο ζεστά το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα χρονιά για αυτό και οι πρώτες σκέψεις τους είναι ότι θα πρέπει στο υπόλοιπο της σεζόν να μπουν οι βάσεις, να δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά (όπως έγινε την Κυριακή με τους Ζώτο και Τσιγαρίδη) και παράλληλα να αρχίσει να οργανώνεται καλύτερα η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Το επόμενο διάστημα θα φανεί καλύτερα βέβαια το αν πράγματι θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα παραπάνω και το αν η διοίκηση έχει αποφασίσει να σχεδιάσει η ίδια την νέα Καλαμάτα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η “Μαύρη Θύελλα” πλέον έχει μπροστά της το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναρκαδικό. Οι Ρονκάτο και Καντούτσης εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν ενώ την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του θα εκτίσει ο Καλογερόπουλος.