Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 16:27

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αποφασισμένος για το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αποφασισμένος για το πρωτάθλημα

Ενα ακόμα βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική έκανε προχθές ο Πάμισος.

Η ομάδα της Μεσσήνης μπορεί να αγχώθηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Ομόνοια, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο βρήκε τη λύση και με γκολ των Μπίσα και Σταματελόπουλου πήρε τη νίκη και παράλληλα έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Ομόνοιας μέσα στο 2018. Ο πρωτοπόρος κρατά το προβάδισμα ασφαλείας των 4 βαθμών από τον δεύτερο Πανθουριακό, που επίσης πήρε τους τρεις βαθμούς (5-0 το Ασπρόχωμα) στην 20η αγωνιστική. Ο Πάμισος δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος , ώστε να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ εθνική.

Κομβικά τα δύο σερί εκτός έδρας ματς με Ανδρούσα και Εράνη

Οι δύο επόμενες αγωνιστικές θα κρίνουν πάντως πολλάστη μάχη του τίτλου, παρότι μένουν ακόμα 10 παιχνίδια.

Ο πρωτοπόρος της Α’ τοπικής θα παίξει διαδοχικά εκτός έδρας με την 3η της βαθμολογίας Ανδρούσα και την 6η (μαζί με την Κυπαρισσία) Εράνη. Αν κάνει το απόλυτο, τότε ο τίτλος θα αρχίσει να βάφεται... “πράσινος”.

Ο Αλέξης Μαντζούνης ζητά από τους παίκτες του να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και η προσοχή όλων στρέφεται στην Ανδρούσα, η οποία με σύμμαχο την έλλειψη άγχους μπορεί να κάνει τη ζημιά. Κάτι που συνέβη άλλωστε στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, όταν υποχρέωσε τον Πάμισο σε σοπαλία (0-0) .

Οι Νησιώτες βρίσκονται πάντως σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και είναι το φαβορί στο γειτονικό ντέρμπι, όπως και στο επόμενο παιχνίδι με την Εράνη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σέρτζιο Καραπετιάν έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα δοκιμάσει να μπει από την Τετάρτη στο κανονικό πρόβλημα. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία.