Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 16:59

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θέλει σερί νικών και απώλειες του Παμίσου

Γράφτηκε από τον

 

Με τρία γκολ του Μουλιάτου και από ένα των Χελά και Μπιτσάνη, ο Πανθουριακός νίκησε εύκολα το Σάββατο με 5-0 το Ασπρόχωμα, αλλά την επομένη ο Πάμισος τερμάτισε το αήττητο σερί της Ομόνοιας μέσα στο 2018.

Ετσι η ομάδα της Θουρίας παραμένει 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Α’ τοπικής, καθώς έχει ηττηθεί δύο φορές από τον Πάμισο και πριν από εννέα μέρες, άφηνε δύο βαθμούς στην Κυπαρισσία.

Στόχος πλέον είναι να χτίσει ένα σερί νικών ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Παμίσου, που την Κυριακή έχει δύσκολη αποστολή με την Ανδρούσα. Οχι ότι το ματς της Θουρίας είναι εύκολο, μιας και θα παίξει στο “Γ. Λουκαρέας” με την σκληροτράχηλη Ομόνοια. Αν θέλει όμως να μείνει ζωντανή μέχρι το τέλος στη μάχη του τίτλου, θα πρέπει να κερδίσει από εδώ και πέρα όλα τα ματς.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι με το Ασπρόχωμα, καθώς η Θουρία πέτυχε πέντε γκολ και είχε ακόμα αρκετές ευκαιρίες.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε μετά την απώλεια βαθμών στην Κυπαρισσία και προετοιμάζεται με καλή ψυχολογία για το σαφώς πιο δύσκολο ματς με την Ομόνοια. Στα θετικά και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.