Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 14:23

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Ματς της χρονιάς με την Αχαϊκή”, λέει ο Παν. Γιαννόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Ματς της χρονιάς με την Αχαϊκή”, λέει ο Παν. Γιαννόπουλος

Μόνο η νίκη υπάρχει στο λεξικό των παικτών του Τσικλητήρα ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Αχαϊκή (3 μ.μ.).

Ενα ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη για την παραμονή στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, με δεδομένο ότι υπολείπονται μόνο τέσσερις αγωνιστικές. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν ουσιαστικά τον 7ο Διαγόρα Βραχνέικων που έχει ένα βαθμό περισσότερο από την Αχαϊκή και δύο από την ομάδα της Πύλου.

Ο Διαγόρας, ωστόσο, παίζει την Κυριακή με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη και αν δεν κάνει την έκπληξη, η ομάδα που θα επικρατήσει στην αναμέτρηση της Πύλου, θα κρατά την τύχη στα χέρια της.

Ο Τσικλητήρας οφείλει να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ της έδρας, ώστε να ξεπεράσει τουλάχιστον την Αχαϊκή, την οποία είχε κερδίσει στην Κάτω Αχαγιά με 1-0 χάρη σε γκολ του Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δηλώνει στην “Ελευθερία” ότι: “Είναι το ματς της χρονιάς και πρέπει πάση – θυσία να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο”.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος τονίζει ότι το κλίμα, παρά την ήττα στη Ζάκυνθο, είναι καλό και άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Αχαϊκή.

Λευκό απουσιολόγιο

Στο αγωνιστικό σκέλος, η χθεσινή προπόνηση έγινε νωρίς το μεσημέρι στο γήπεδο της Πύλου και ο Νίκος Κακαλέτρης είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να συμμετέχουν. Τόσο ο Μπάμπης Πύλιος, όσο και ο Χρήστος Ρήγας ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Τσικλητήρας θα αγωνιστεί λοιπόν πάνοπλος απέναντι στην Αχαϊκή και με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.