Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 16:24

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Η Καλαμάτα 5-0 τον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

 

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η προπαιδική ομάδα της Καλαμάτας η οποία επικράτησε με 5-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας στο ματς που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”.

Στο 26’ ο Μάτσι έκανε την πάσα στον Γεωργόπουλο που μέσα από την περιοχή με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 42’ ο Β. Ρούπας με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 0-2. Στο 54’ ο Β. Ρούπας και πάλι με σουτ πέτυχε το 0-3. Στο 57’ ο Γεωργόπουλος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0-4 και στο 66’ ο Βαμβακάς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπούνας, Χατσιώλης, Χριστόφορος, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τασσόπουλος, Καττής, Μαυροκολας, Θειακός, Μπατσικούρας, Αγγελόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Mάτσι, Ρούπας, Παυλής, Καψαμπέλης, Παρθένιος, Γεωργόπουλος, Σάλα, Θεοφιλόπουλος, Καρνάκης, Μανωλόπουλος. Επαιξαν και οι Καρνούσκος, Καρακαϊδός, Κότσης, Χειλάς, Φλωράτος, Μηλίτσης.

Δεύτερη νίκη για Αναγέννηση

Σε ματς του 3ου ομίλου η Αναγέννηση πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας με 3-1 της Ομόνοιας.

Διαιτητής του αγώνα που έγινε στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” ήταν ο Βοσνάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μανωλακάκης, Τσουμάνης, Μηλίτσης, Κοσμόπουλος, Νταβός, Διονυσόπουλος, Βαμβακάς, Γκιούλος, Ρούσσης, Αλφέας, Λύγουρης. Επαιξαν και οι Δημόπουλος, Νικολόπουλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Α. Μανώλης, Σ. Μανώλης, Κάρλος, Μανωλέας, Κουρέτας, Θοδωρής, Β. Δημητρίου, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπάμπης, Βρυώνης. Επαιξαν και οι Καρακίτσος, Λαμπρόπουλος, Κωστόπουλος, Κ. Δημητρίου, Μεμίσια, Μπουραντώνης, Χάππας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

 

2η αγωνιστική

1ος όμιλος

Δόξα – Αίας 1-13

Απόλλωνας – Καλαμάτα 0-5

 

2ος όμιλος

Πάμισος – ΑΠΣ Αρις 3-2

Δαναός – Ολυμπιακός 4-0

Δαναός – Πανθουριακός 1-8

 

3ος όμιλος

Αναγέννηση – Ομόνοια 3-1

Ασπρόχωμα – Διαβολίτσι 1-5

 

4ος όμιλος

Μιλτιάδης – Μεθώνη 1-5

Εράνη – Χώρα 6-0

Πύλος – Τέλλος Αγρας αναβλήθηκε