Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 00:10

Κυβέρνηση: «Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι το πιο… light που σκεφτόμαστε»

Γράφτηκε από τον
Κυβέρνηση: «Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι το πιο… light που σκεφτόμαστε»

Super League, ώρα μηδέν! Η κυβέρνηση παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα τα σημερινά γεγονότα της Τούμπας και σκέφτεται τη διακοπή του πρωταθλήματος!

Τα τραγικά περιστατικά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο δεν ελαττώνονται, αλλά αυξάνονται συνεχώς με αποκορύφωμα τη σημερινή εισβολή του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έχοντας πάνω του όπλο.

Μετά τη ματαίωση της αναμέτρησης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τα αποψινά γεγονότα, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν εθελοτυφλεί, αλλά είναι έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, κατόπιν επικοινωνίας του με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος κάθε άλλο παρά απίθανο είναι.

Αντιθέτως, όπως μεταφέρθηκε στον ρεπόρτερ του σταθμού, το σενάριο της διακοπής της Super League είναι «το πιο... light σενάριο που σκεφτόμαστε για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου», δείχνοντας ότι οι δράσεις της κυβέρνησης για άμεση αντίδραση στα όσα συμβαίνουν είναι θέμα χρόνου.

 Πηγή: sport-fm.gr