Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 16:33

Παράπονα ανθρώπων του Ολυμπιακού Καλαμάτας για το ματς στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

Παράπονα από την συμπεριφορά των έμπειρων παικτών και των παραγόντων του Εθνικού Μελιγαλά στο Κυριακάτικο ματς (1-1) έχουν άνθρωποι του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Την εκδοχή τους για το όσα έγιναν στο ματς της Κυριακής εκφράζουν με ανακοίνωση τους ένας πατέρας αθλητή και παράγοντας του Ολυμπιακού και ο παράγοντας Λεωνίδας Μούργος.

“Στο γήπεδο του Μελιγαλά γίναμε θεατές σε ένα έργο που παίζεται συνέχεια στο γήπεδο αυτό. Στο 68’ του αγώνα και ενώ το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα σε μια φάση που έγινε στο κέντρο του γηπέδου, ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Μελιγαλά Στάθης Θανόπουλος έκανε εγκληματικό φάουλ στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σωτήρη Κακαλέτρη που είναι 16 ετών και δικαίως αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Και εκεί ξεκινούν όλα. Σαν μαινόμενος ταύρος επιτέθηκε στον διαιτητή με άσεμνες χειρονομίες και ειρωνείες. Ο διαιτητής δικαίως του έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον απέβαλλε. Σε αυτό το σημείο παρεμβαίνει ο άλλος έμπειρος παίκτης του Εθνικού ο Κανελλόπουλος και άρχισε να τον στολίζει με διάφορα γαλλικά και βλασφημίες και δικαίως αποβάλλεται και αυτός από τον διαιτητή. Κύριοι του Εθνικού θα πρέπει να καταλάβετε ότι έτσι εσείς δίνεται το καλό παράδειγμα στα 15, 16 και 17 ετών παιδιά που παίζουν δίπλα σας, είτε είναι συμπαίκτες είτε αντίπαλοι σας και χθες στο γήπεδο έπαιζαν και από τις δύο ομάδες πολλά παιδιά μικρής ηλικίας. Ειλικρινά με αυτή τη συμπεριφορά σας πέσατε πολύ στα μάτια αυτών των παιδιών.

Υ.Γ. Θα πρέπει κύριοι του Εθνικού Μελιγαλά να καταλάβετε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που όσοι παίζουν ή είναι παράγοντες πρέπει να ευχαριστιούνται. Οι γελοιότητες που έγιναν στο γήπεδο του Μελιγαλά μας κάνουν να μην θέλουμε να ασχοληθούμε ξανά με το ποδόσφαιρο και να πάρουμε τα παιδιά μας από το γήπεδο. Οι μπάλες που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο και οι έξαλλοι παράγοντες που έμπαιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά από την έναρξη του παιχνιδιού μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω. Ενας πατέρας και παράγοντας του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο γήπεδο του Μελιγαλά”.