Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 20:20

Ικανοποίηση για την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα για 90 λεπτά ο Μεσσηνιακός πήρε αυτό που ήθελε στο ματς με τον Ατρόμητο Αχαΐας και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Οι "πράσινοι" έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όντας τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο χθεσινό ματς μπορεί να μην… έβγαλαν μάτια με την απόδοση τους, όμως εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Φούφουλα στο 24' και έφτασαν στο τρίποντο, παίζοντας έξυπνα στο δεύτερο μέρος.
Ο τεχνικός της καλαματιανής ομάδας Δημήτρης Τσάκωνας έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και τους μοίρασε συγχαρητήρια για το πάθος και τη θέληση που έβγαλαν για νίκη: "Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Μπήκαμε σοβαρά στο ματς και πήραμε ώθηση από το γρήγορο πέναλτι και την αποβολή.
Φροντίσαμε στο πρώτο ημίχρονο να πάρουμε δύο γκολ διαφορά από τον αντίπαλο και στο δεύτερο δεν δείξαμε συνειδητά διάθεση να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ".
Ο έμπειρος τεχνικός σημειώνει πως ο στόχος της παραμονής δεν αλλάζει και επισημαίνει πως η ομάδα είναι εντός στόχων, με τη συμπλήρωση του ενός τρίτου του πρωταθλήματος.

4 κίτρινες ο Κυριακόπουλος

Τέλος, 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κυριακόπουλος και θα χάσει το επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο στις 22 Δεκεμβρίου. Οσον αφορά το Σπανό έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες. Το πιθανότερο όμως είναι πως θα είναι έτοιμος για το τελευταίο παιχνίδι του 2013.