Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 20:51

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Θέμα χρόνου να πατήσουμε κορυφή", λέει ο Γκόφας

Γράφτηκε από τον

"Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πως η ομάδα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της πολύ δύσκολης αναμέτρησης και μετά από αυτή τη νίκη μπορούμε να πούμε πως είναι θέμα χρόνου να πατήσουμε στην κορυφή, είτε το αήττητο σερί συνεχιστεί"...

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον προπονητή της Καλαμάτας Μίλτο Γκόφα που μοίρασε συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τον φίλαθλο κόσμο που ήταν φανταστικός. Το κλίμα στις τάξεις της "Μαύρης Θύελλας" είναι πολύ καλό κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε στο gazzetta.gr ο γενικός αρχηγός της ομάδας Νικήτας Παπανικολόπουλος: «Είναι ένα αποτέλεσμα ικανοποιητικό για εμάς που μας γεμίζει αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη ευθύνη να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, προκειμένου να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στον υπέροχο κόσμο μας».
Από εκεί και πέρα παρελθόν από την Καλαμάτα αποτελεί ουσιαστικά από σήμερα ο Φάνης Κάνιστρας που πήγε στην προπόνηση της ομάδας στο Στάδιο πήρε τα πράγματα του και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του… Ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει παίξει ούτε ως αλλαγή τη φετινή σεζόν σε κανένα αγώνα της Καλαμάτας και είναι φανερό πως δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αφού είναι μονίμως εκτός αποστολής. Αυτός είναι και ο λόγος της αποχώρησης του και τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη για να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του.
Στα αγωνιστικά όσοι παίκτες έπαιξαν με τον Παναργειακό έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλου, μιας και απουσίαζε ο Μίλτος Γκόφας. Ο Κωνσταντόπουλος έκανε προληπτικά θεραπεία μιας και ένιωθε βαρύ τον δικέφαλο του, όπως και ο Γ. Καλογερόπουλος που τραυματίστηκε στον προσαγωγό. Ακόμη τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Τριανταφυλλάκης και Μπελεβέντης, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Καλαντζής, Ρήγας, Σοφός και Κουντάνης. Αύριο υπάρχει ρεπό και έτσι η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αχαΐας θα ξεκινήσει την Τετάρτη.