Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 18:58

Στο Ναύπλιο την Δευτέρα η 4η περιφερειακή συνάντηση της ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ διοργανώνει την 4η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου στο Ναύπλιο (πολυχώρος «Φουγάρο», ώρες 15:00-18:00).

Σε αυτή προσκαλούνται οι υπεύθυνοι διοργάνωσης των πρωταθλημάτων υποδομής των Ένώσεων, οι ενωσιακοί προπονητές, οι πρόεδροι των τοπικών συνδέσμων προπονητών (εφόσον υπάρχει), οι υπεύθυνοι των γυναικείων σωματείων, καθώς επίσης οι υπεύθυνοι και/ή οι προπονητές των ερασιτεχνικών ακαδημιών που παίρνουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν από στελέχη της ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες, τους οποίους θεωρούμε «συμπαίκτες» στην προσπάθειά μας για αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες: Grassroots / Ακαδημίες / άνοιγμα στην κοινωνία, ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου, ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις και εκπαίδευση / νέες τεχνολογίες.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ