Κυριακή, 18 Μάρτιος 2018 11:16

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με Διαγόρα Βραχνέικων

Γράφτηκε από τον

 

Το τελευταίο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος μπροστά στον κόσμο της θα δώσει σήμερα Κυριακή (3 μ.μ.) η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Βραχνέικων στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, στο τελευταίο ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού μιας και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει εκτός έδρας με Αστέρα Αμαλιάδας και Λεωνίδιο.

Ο αγώνας δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Καλαμάτα, ενώ αντίθετα η ομάδα της Αχαΐας καίγεται για βαθμούς.

Οι Μεσσήνιοι θέλουν βέβαια τη νίκη για να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται (σήμερα είναι 4οι στον όμιλο). Την ίδια ώρα ακόμη και με ισοπαλία σήμερα, η Καλαμάτα εξασφαλίζει από τώρα και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Ο Διαγόρας από την άλλη είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει για βαθμούς. Προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη κατέκτησε και το Κύπελλο Αχαΐας και σίγουρα θα τα δώσει όλα το θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Στο ματς αυτό, όπως και στα δύο που θα ακολουθήσουν στον πάγκο θα είναι ο Παναγιώτης Δρούγας, ο οποίος παίρνει θέση πρώτου προπονητή μετά την αποχώρηση του Στεφανίδη. Αγωνιστικά, επιστρέφει ο Καλογερόπουλος που εξέτισε την ποινή του και έτσι η Καλαμάτα θα παραταχθεί χωρίς απουσίες.