Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 19:28

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2: Στο φινάλε πήρε τη νίκη

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2: Στο φινάλε πήρε τη νίκη

 

Με γκολ που σημείωσε στο β’ ημίχρονο και σε διάστημα 5 λεπτών, η Ομόνοια επικράτησε με 2-0 της τυπικά γηπεδούχου Αναγέννησης Παραλίας σε ματς που διεξήχθη το Σάββατο στην κοινή τους έδρα το “Γ. Λουκαρέας”.

Η Ομόνοια με αυτή τη νίκη απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από το γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Μια από αυτές είναι και η Αναγέννηση, η οποία όμως βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με το παραπάνω αποτέλεσμα μειώθηκαν και άλλο οι ελπίδες της για παραμονή.

Το σκορ άνοιξε στο 77’ ο Τζανετάκος με κεφαλιά, αξιοποιώντας τη σέντρα του Πάλια.

Το τελικό 0-2 έγινε στο 82’ όταν σε σέντρα του Πάλια στο β’ δοκάρι ο Τζανετάκος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και πάσαρε αμέσως στον Κωστόπουλο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Βασιλόπουλου και πέτυχε το τελικό 0-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Βασιλόπουλος, Ξυδέας, Κουτίβας (85’ Μαθιόπουλος), Π. Χαρίτος, Δ. Σώκαλης, Α. Δημόπουλος, Στ. Σώκαλης, Χ. Κοντοθανάσης (79’ Κουραμπάς), Στ. Χαρίτος, Σκαφιδάς (83’ Μπουζαλάς), Βουρνάς.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κοστρίβας, Πάλιας, Δημητρίου, Μπάλλας (50’ Τζίφας), Πολυμενέας, Κωστόπουλος, Φέστας, Ν.Π. Σπυρόπουλος (61′ Τζανετάκος), Φλέσσας (61’ Μαραβέλας), Τάφα (57’ Δ. Δημόπουλος).