Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 19:52

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-0: Μοιρασιά σε ένα μέτριο ματς

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-0: Μοιρασιά σε ένα μέτριο ματς

Λευκή ισοπαλία είχαμε χθες το απόγευμα στο “Πέτρος Γεωργανάς” με τη Σπερχογεία και τον Τέλλο Αγρα να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Γενικά ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να βγαίνουν πιο πολλές φορές μπροστά όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Ο Τέλλος Αγρας προσπάθησε κυρίως να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε επιθετικά.

Στο 13’ ο Φωτιάδης με φάουλ έξω από την περιοχή προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Τ. Αγρα όμως ο Ντουγερόγλου έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε. Στο 26’ ο Γ. Δωδέκατος προσπάθησε να σκοράρει με ξαφνικό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 37’ ο Τζανετέας εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο αμυντικού πήρε την μπάλα έφτασε μέχρι την περιοχή και την “έκοψε” στην απέναντι πλευρά για τον Διακουμή, αυτός κοντρόλαρε και μετά σούταρε για να αποκρούσει ο Τσούλος γλιτώνοντας την εστία του από την παραβίαση. Στο 43’ ο Γ. Δωδέκατος με σουτ σχεδόν από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 47’ ο Φωτιάδης εκτέλεσε κόρνερ με πάσα στο α’ δοκάρι για τον Παπαγιαννόπουλο, αυτός με πλάτη στην εστία επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Ντουγερόγλου και να σκοράρει με το “τακουνάκι”, όμως η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 68’ φάουλ του Τρίψα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Τσούλος και ένα λεπτό μετά ο ίδιος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 75’ ο Τρίψας εκτέλεσε συρτά το φάουλ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής, όμως ο Τσούλος δεν αιφνιδιάστηκε και πέφτοντας στο έδαφος μπλόκαρε την μπάλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος, με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Γιαννέτσο.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μπαλαούρας, Βεργόπουλος, Μπάλας, Κορομηλάς (41’ λ.τρ. Φιλίππου), Φωτιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Ι. Καραχάλιος (63’ Χριστόπουλος), Γ. Δωδέκατος (76’ Αγγελής), Γιακουμής (82’ Παπαδημητρίου).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Πότσης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής (91’ Καυκής), Αναστασόπουλος (89’ Τσαρούχας), Τρίψας, Παπαθεοδώρου, Αλεξανδρόπουλος (84’ Καμινάρης).