Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 20:09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-1: Πήρε τη νίκη μετά από 3,5 μήνες και έμεινε ζωντανός

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-1: Πήρε τη νίκη μετά από 3,5 μήνες και έμεινε ζωντανός

 

Αν και αγχώθηκε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας έκαμψε με 3-1 την αντίσταση του ουραγού αλλά μαχητικού Μιλτιάδη και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Γιώργου Γρηγορόπουλου μείωσε στους 6 βαθμούς την απόσταση από την 13η θέση και ελπίζει σε σωτηρία μιας και θα υποδεχθεί στο “Γ. Λουκαρέας” το Ασπρόχωμα σε λίγες αγωνιστικές

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν μετά από 3,5 ολόκληρους μήνες, μιας και τελευταία φορά είχαν χαμογελάσει στις 3 Δεκεμβρίου (4-0 την Αναγέννηση), έχοντας αυτό το διάστημα 8 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Στο 17’ έγινε το 1-0 όταν ο Μάλαμας κέρδισε πέναλτι από τον Τσέρτο και ο Αλεξανδρόπουλος από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες και η ομάδα του Πύργου απαλλαγμένη από το άγχος έφτασε στην ισοφάριση στο 63’ με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου από πλάγια θέση (1-1).

Ομως ο Ολυμπιακός έφτασε σχετικά γρήγορα στο 2-1 και συγκεκριμένα στο 70’ με σουτ του Αλεξανδρόπουλου μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Μάλαμα. Στο 79’ έγινε το 3-1 όταν μετά από κόρνερ του Κουπούζου η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα.

Το ματς σφύριξε ο Νίκας και βοηθοί ήταν οι Βρυώνης και Ταβουλαρέας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μουσελίνος, Μιχαλέας (54’ Χρονόπουλος), Βέλμαχος, Κολιός, Γαβράς, Μπέρμπερη, Μάλαμας, Ζέππος, Ανδρεάκος (65’ Κακαλέτρης), Αλεξανδρόπουλος (78’ Μουχαρέμι), Μπαζάνης (75’ Κουπούζος).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στασινόπουλος, Λακριντής, Γαλάνης, Τσέρτος, Διαμαντόπουλος, Tαχίρι, Αλεξόπουλος, Παυλόγιαννης, Κανελλόπουλος (60’ Φωτόπουλος), Παντελής (75’ Δημητρακόπουλος), Βάγγαλης.