Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 11:02

Η θέση του Μπούνα για τις εκλογές της ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον

Με επιστολή του ο γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Κώστας Μπούνας αναφέρεται στους λόγους που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές της Ενωσης.

Ακόμη επιτίθεται στην παράταξη Βασιλόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι: “ Είμαι χαρούμενος γιατί στην ομάδα που μετείχα κάναμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, χωρίς να παρεκκλίνουμε από της αξίες μας και της ιδέες μας, να μιλάμε καθαρά κοιτώντας στα μάτια τους παράγοντες, χωρίς να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε την ψήφο τους με σώβρακα και φανέλες και δωρεάν διαιτησίες”.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

“Σχετικά με της πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣΜ και την εκλογή μου από την διαδικασία αυτή της Γ Σ, θα ήθελα να κάνω γνωστό προς κάθε κατεύθυνση τα εξής. Ένοιωσα την ανάγκη να δηλώσω υποψηφιότητα για την ΕΠΣΜ με την εμπειρία 23 χρόνων ως παράγοντας (της ομάδας Α.Ο. Φαραί όπου εγώ επαναλειτούργησα και που τα τελευταία 14 χρόνια αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου) και γνώσεις για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν προς καλυτέρευση του αθλήματος.

Ο ρόλος μου στην ΕΠΣΜ θέλω να είναι ο υπηρέτης και η φωνή του κάθε υγιούς παράγοντα που πραγματικά τον ενδιαφέρει η προβολή και ανάδειξη του αθλήματος, και ευτυχώς είναι πολλοί αυτοί που νοιάζονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί με την ψήφο τους με επέλεξαν έναντι άλλων υποψηφίων. Είμαι χαρούμενος γιατί στην ομάδα που μετείχα κάναμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, χωρίς να παρεκκλίνουμε από της αξίες μας και της ιδέες μας, να μιλάμε καθαρά κοιτώντας στα μάτια τους παράγοντες χωρίς να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε την ψήφο τους με σώβρακα και φανέλες και δωρεάν διαιτησίες”.