Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 17:59

Με ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ξαναρχίζει το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
Με ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ξαναρχίζει το πρωτάθλημα

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκε ομόφωνα η επανέναρξη του πρωταθλήματος από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (31/3-1/4).

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Super League και αποφασίστηκε ομόφωνα η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Για να συμβεί αυτό όλες οι ομάδες υπέγραψαν το έγγραφο που είχε ζητήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (31/3-1/4) θα έχουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Αυτό σημαίνει ότι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Επίσης, αυτό που αποφασίστηκε ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός της 25ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί, να πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη.

Στο Δ.Σ από πλευράς Superleague στο συμβούλιο βρέθηκαν ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Γιώργος Στράτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν στη σύσκεψη ο Γιάννης Βρέντζος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, o αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Παύλου, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς και ο εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Από πλευράς ΠΑΟΚ στην Super League βρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης ενώ την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Για τον Παναθηναϊκό παρευρέθηκε στον συνεταιρισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης.

Επίσης παρόντες ήταν ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου Μάκης Μπελεβώνης. Επίσης ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Χρήστος Δάρας, ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο αντιπρόεδρος του Λεβαδειακού, Λάμπρος Μπαλόκας, ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Λαμίας, Σάκης Τσικνής.

Τέλος εκεί ήταν εκπροσωπώντας την ΑΕΛ ο αντιπρόεδρος και Δ/Σ Σωτήρης Μάρκου και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31 Μαρτίου

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός - Ολυμπαικός

Κυριακή 01 Απριλίου

Πανιώνιος - Ξάνθη

Κέρκυρα - Λαμία

Απόλλων Σμύρνη - Λάρισα

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 02 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς

Πηγή: sport24.gr