Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 18:22

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-3: Μία ακόμα ήττα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-3: Μία ακόμα ήττα

 

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε το Σάββατο στην Πύλο ο Τσικλητήρας, με 1-3 από τον Πανηλειακό σ’ ένα ματς ουσιαστικά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά (μόνο αν κέρδιζαν την ένσταση με τη Ζάκυνθο θα είχαν ελάχιστες πιθανότητες) και οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει εδώ και καιρό το τρένο της ανόδου. Ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 10’ με τον Μπουρνέλη και ο Τσικλητήρας ισοφάρισε στο 22’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου, με τη μπάλα να χτυπά και στο τείχος. Το 1-1 κράτησε όμως μόνο για έξι λεπτά. Στο 28’ ο Σωτηρόπουλος με πλασέ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Πύργου, που στο 42’ πέτυχε και τρίτο γκολ με σουτ του Γκοτσούλια. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Σωτηρόπουλος είχε δοκάρι. Με το σκορ στο 1-3 το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα και πράγματι δεν άλλαξε τίποτα, με τον Πανηλειακό να παίρνει εύκολα το διπλό.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χατζηδάκης, Μάραντος, Γεωργιάδης (30’ Μεμά), Αμπραχαμιάν, Σεντεμέντες, Τσάτσος, Κωστόπουλος (66’ Χύσα), Ρήγας, (72’ Κροτσίδας), Πύλιος, Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (46’ Σουσίου).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος (86’ Κατελούζος), Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Μπουρνέλης (77’ Γιαννακόπουλος), Νικολόπουλος, Γκοτσούλιας, Σέχου (86’ Δαβουρλής), Χατζηστάμου, Σωτηρόπουλος (80’ Κρεββατάς).