Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 18:18

Με Καλαντζή το Φαραί κόντρα στον Μιλτιάδη!

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Α.Ο. Φαραί με τον Μιλτιάδη για την 24η αγωνιστική της Α’ τοπικής να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, όμως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και τη φανέλα της καλαματιανής ομάδας θα φορέσει ένας από τους μεγαλύτερους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές των τελευταίων χρόνων...

Ο λόγος για τον Χρήστο Καλαντζή που έχει πάει εδώ και μερικούς μήνες το δελτίο του στον Α.Ο. Φαραί και το Σάββατο θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Μιλτιάδη! Ο Καλαντζής αποφάσισε να σταματήσει το καλοκαίρι το ποδόσφαιρο στα 34 του χρόνια, μετά τον τίτλο – άνοδο με την “Μαύρη Θύελλα”.

Για χάρη του Φασουλή!

Τώρα ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε επίσημο αγώνα και αυτό γίνεται για χάρη του προπονητή του Φαραί Μιχάλη Φασουλή, με τον οποίο διατηρούν φιλική σχέση. Ο Καλαντζής, που μετρά ουκ ολίγες συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα με τις φανέλες της Λάρισας, του Ατρομήτου, της Κέρκυρας και του Αστέρα Τρίπολης, συμμετέχει σε ορισμένες προπονήσεις της ομάδας των Γιαννιτσανίκων και ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο του! Το Φαραί μάλιστα θα γίνει η δεύτερη Μεσσηνιακή ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο ο Χρήστος Καλαντζής, μετά φυσικά τη “Μαύρη Θύελλα”. Ο αγώνας του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο στο “Π. Μπαχράμης”!