Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 16:30

Με Αντωνίου στον πάγκο την Κυριακή ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Ο Γουλιέλμος Αντωνίου θα κοουτσάρει τον Πάμισο στο κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός απουσιάζει αυτές τις μέρες στη Γερμανία, αλλά το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει και έτσι θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή σε συνεργασία με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Γιώργου Αργυρόπουλου, Αλέκο Δημητρόπουλο.


Ο κ. Αργυρόπουλος ως γνωστόν αποχώρησε από τον Πάμισο και παρά τις προσπάθειες του προέδρου Γιώργου Πετρουλάκη να τον μεταπείσει, δεν φαίνεται να αλλάζει απόφαση. Ο κ. Πετρουλάκης σημειώνει πάντως ότι το κεφάλαιο Αργυρόπουλος δεν έχει… κλείσει οριστικά. Οι επαφές, ωστόσο, για νέο προπονητή έχουν ήδη ξεκινήσει και τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Κώστα Κλάδη και του Λάκη Σπάλλα. Οπως και να 'χει ο "εκλεκτός" θα ξεκινήσει δουλειά από τη Δευτέρα, ακόμα και να συμφωνήσει πριν το ματς με τον Απόλλωνα.

Δήλωση Γιαννίτσα

Ο πρώην πια αντιπρόεδρος του Παμίσου Παναγιώτης Γιαννίτσας με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι παραιτήθηκε από το συμβούλιο λόγω αντιπαράθεσης που είχε με άνθρωπο που δεν είναι στη διοίκηση και γιατί δεν πήρε θέση ο κ. Πετρουλάκης. Αναλυτικά η δήλωση: "Ευχαριστώ  τον κ. Πετρουλάκη για τα καλά του λόγια. Δεν είχα καμία διαφωνία με το συμβούλιο της ομάδας. Ηρθα απλά σε μια αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο που τον έφερε για γενικό αρχηγό ο κ. Πετρουλάκης. Ο κ. Πετρουλάκης δεν πήρε θέση στην αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε και έτσι αποχώρησα από το συμβούλιο της ομάδας".