Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 16:56

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 8-2: Σαρωτικοί οι γηπεδούχοι (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Σε έναν επιθετικό μονόλογο για τον Πανθουριακό εξελίχθηκε η σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση του με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, τον οποίο κέρδισε με 8-2.

Εχοντας τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά η ομάδα της Θουρίας δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο στόχο της, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη, με την οποία διατηρήθηκε σε κοντινή απόσταση από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Πανθουριακού και μοιραία γνώρισε τη μεγάλη σε σκορ ήττα.

Τα γκολ

Στο 15' ο Μουστάκας κυνήγησε την μπάλα σε μπροστινή μπαλιά, όμως ο Γεωργουλάκος που είχε βγει από την εστία του την έδιωξε μακριά. Στην εξέλιξη της φάσης αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Χελάς, ο οποίος έφτασε στην περιοχή από τα πλάγια και σέντραρε συρτά για τον Μουστάκα, αυτός με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 23' ο Χελάς έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, από την απέναντι πλευρά αυτή τη φορά και γύρισε την μπάλα στο πέναλτι σχεδόν για τον Μουλιάτο, ο οποίος με συρτό σουτ "έγραψε" το 2-0. Στο 34' ο Μπαζάνης έφτασε στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα για τον Χρονόπουλο, αυτός με φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1. Στο 40' ο Πανταζής εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στη γραμμή σχεδόν της μικρής περιοχής, εκεί όπου πήδηξε ο Μπιτσάνης και με κεφαλιά πέτυχε το 3-1. Στο 47' ο Μπιτσάνης υπό πίεση αμυντικών έχασε την μπάλα, οι οποίοι όμως την έστειλαν πάνω στον Μουστάκα και αυτός χωρίς καθυστέρηση με σουτ έκανε το 4-1. Στο 52' ο Χελάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1. Στη συνέχεια ο Μπιτσάνης με δύο γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-1. Συγκεκριμένα στο 58' εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία αμυντικού να διώξει την μπάλα και με σουτ την έστειλε αρχικά στο κάθετο δοκάρι (δεξί του Γεωργουλάκου) και μετά στα δίχττυα για το 6-1. Ενα λεπτό μετά με κοντινό πλασέ νίκησε ξανά τον Γεωργουλάκο κάνοντας έτσι το 7-1. Στο 72' ο Μουλιάτος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 8-1. Στο 80’ ο Χρονόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Μπέρμπερη με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι σχεδόν την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 8-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Φάσεις για γκολ έχασαν οι Χελάς (7’ σουτ, 11’ κεφαλιά, 28’ σουτ), Μπιτσάνης (44’ διαγώνιο σουτ), Μιχαλέας (55’ διαγώνιο σουτ), Μουλιάτος (70’ συρτό πλασέ, 78’ συρτό σουτ) και Κουπούζος (75’ κοντινό σουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Τσίρμπα.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς (53' Φαββατάς), Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης (56' Κουρούπης), Σεφεράσι, Κλουβάτος (66' Οδεμισιώτης), Μουστάκας, Αργυρόπουλος, Μπιτσάνης (63' Λάσκαρης), Μουλιάτος, Πανταζής, Χελάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Μπέρμπερη, Βέλμαχος, Κολιός, Μαλαπάνης (53' Μουχαρέμι), Μπαζάνης, Κ. Μάλαμας (64' Αναγνωστόπουλος), Ζέππος (57' λ.τρ. Κουπούζος), Μιχαλέας, Χρονόπουλος, Ν. Μάλαμας (26' Κακαλέτρης).