Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 11:55

Τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

Μπορεί ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος να έχει φύγει από τη ζωή, αλλά η Ομόνοια και οι φίλοι του δεν τον ξεχνούν.

Ετσι για μία ακόμη χρονιά, τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα, με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα που γίνεται κάθε χρόνο τη Δευτέρα του Πάσχα στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” Ο πατέρας του Σπύρος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όσους δεν ξεχνούν τον Γιώργο, ενώ ο πρόεδρος της Ομόνοιας Θοδωρής Τζανετάκος είπε πως το φιλικό αυτό θα συνεχίσει να γίνεται και τα επόμενα χρόνια. Να σημειωθεί ότι έξω από το χώρο των αποδυτηρίων που έχουν πάρει το όνομά του, είχε τοποθετηθεί η φανέλα, τα γάντια και μια φωτογραφία του Γιώργου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Για την ιστορία, η Ομόνοια πήρε τη νίκη με 5-2 απέναντι στην ομάδα με τους φίλους και γνωστούς του Γιώργου.

Το 1-0 έγινε στο 19’ με πέναλτι του Φέστα, που καταλογίστηκε σε χέρι του Γιαννόπουλου. Στο 33’ ο Φλέσσας με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Στο 43’ ο Βαρελλάς με σουτ επίσης μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Σε διάστημα δύο λεπτών όμως, στο 44’ και στο 45’ οι Ελοριάν και Τάφα, αντίστοιχα, ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1. Ο Ελοριάν και πάλι στο 53’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 5-1, για να διαμορφώσει το τελικό 5-2 ο Καλλιντέρης με προβολή στο 58’.

Οι φίλοι του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου είχαν δοκάρι με τον Δημήτρη Τζανετάκο στο 38’.

Το φιλικό διαιτήτευσε ο Βοσνάκης με βοηθούς τους Σκόρδο και Σταύρου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιαννούλης, Μαραβέλας, Κοστρίβας, Μπάλλας, Παλιάς, Φλέσσας, Τάφα, Πολυμενέας, Φέστας, Σπυρόπουλος, Κωστόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Μπεχράκης, Στυλιανόπουλος, Ελοριάν, Ρήγας, Λέντι, Ζόμπολος,

ΦΙΛΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Κάρλος, Γιαννόπουλος, Δ. Τζανετάκος, Καλλιντέρης, Μαρινάκης, Δ. Κωστόπουλος, Μούργος, Παντ. Τζανετάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτόπουλος, Αργ. Κωστόπουλος. Έπαιξαν και οι Σακκάς, Κοζομπόλης, Κάστανος, Παναγόπουλος, Καρούμπαλης, Βαρελλάς.