Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 18:43

Την Κυριακή όλα τα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της 25ης – προτελευταίας αγωνιστικής στην Α1 τοπική και την ίδια ώρα, μιας και όλα είναι ρευστά τόσο για την άνοδο, όσο και για την παραμονή.

Από τις επτά αναμετρήσεις μόνο οι δύο δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο αγώνας της πρωταθλήτριας Μάνης με το Δώριο που έχει σωθεί και μαθηματικά και το ματς Αστέρας Μικρομάνης - Αίαντας, με τις δύο ομάδες να έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στο "Π. Μπαχράμης" μεταξύ του Ηρακλή Καλαμάτας και του Χανδριναϊκού, που διεκδικούν ένα από τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια ανόδου και ισοβαθμούν στην 3η θέση. Η άλλη ομάδα που ισοβαθμεί στην 3η θέση, ο Ολυμπιακός Ανάληψης υποδέχεται στη Μεσσήνη την αδιάφορη Χώρα, ενώ η δεύτερη Αβία δοκιμάζεται στο Πεταλίδι με τον Απόλλωνα που έχει εξασφαλίσει την παραμονή.

Οσον αφορά τη μάχη της παραμονής το ενδιαφέρον στρέφεται στην Πυλία την Κυριακή...  Στην Κορώνη υπάρχει ο "τελικός" του Ακρίτα με την Α.Ε. Γαργαλιάνων, ενώ στη Μεθώνη ο ΑΟΜ φιλοξενεί τον Α.Ο. Φυτειάς. Δύο παιχνίδια που δύσκολα μπορεί να γίνει πρόβλεψη και κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

 

Κυριακή 15 Απριλίου

Ηρακλής Καλ. - Χανδριναϊκός

Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 5 μ.μ.

Αστέρας Μικρομάνης - Αίας

Γήπεδο Μικρομάνης, 5 μ.μ.

ΑΕ Μάνης - Δώριο

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, 5 μ.μ.

Πεταλίδι - ΑΕ Αβίας

Γήπεδο Πεταλιδίου, 5 μ.μ.

Ολυμπιακός Ανάληψης - Χώρα

Γήπεδο Μεσσήνης, 5 μ.μ.

Μεθώνη - ΑΟ Φυτειάς

Γήπεδο Μεθώνης, 5 μ.μ.

Κορώνη - ΑΕ Γαργαλιάνων

Γήπεδο Κορώνης, 5 μ.μ.