Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2018 16:23

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Παίζει μια κατηγορία στην Κορώνη

Γράφτηκε από τον

 

Δύο εμπόδια έμειναν στο δρόμο της Α.Ε. Γαργαλιάνων για να πετύχει την παραμονή στην Α1 τοπική.

Κάτι που στο φινάλε του πρώτου γύρου φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο, με δεδομένο ότι είχε μόλις 11 βαθμούς. Στο δεύτερο γύρο έχει συγκεντρώσει 16 σε 11 αγώνες και με 27 βαθμούς απέχει πλέον δύο βαθμούς από την 11η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και στην οποία βρίσκεται ο Ακρίτας Κορώνης.

Ως εκ τούτου με διπλό την Κυριακή στην Κορώνη η Α.Ε. Γαργαλιάνων βγαίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα κρατά την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική. Με άλλα λόγια αν κάνει το 2 στα 2 με Κορώνη εκτός και Ολυμπιακό Ανάληψης εντός, θα παίζει και τη νέα σεζόν στην Α1 τοπική. Και όλα αυτά σε μια σεζόν που έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές, ξεκινώντας με τον Θανάση Λακριντή, Ακολούθησε ο Κώστας Λαμπρόπουλος, ο Δημήτρης Σώκαλης και από την 9η αγωνιστική ο Δημήτρης Λίτσας, που βρίσκεται μέχρι σήμερα στον πάγκο.

Στους Γαργαλιάνους θεωρούν ότι το πιο κρίσιμο ματς για την παραμονή είναι αυτό με την Κορώνη, στο οποίο παίζονται οι κόποι μιας μεγάλης προσπάθειας στο δεύτερο γύρο. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία και άπαντες είναι έτοιμοι για τον κυριακάτικο τελικό παραμονής.