Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2018 14:44

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κερδίζει και σκοράρει κατά... ριπάς

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κερδίζει και σκοράρει κατά... ριπάς

Να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του Μαρτίου θέλει ο Πανθουριακός, που στην επανέναρξη της Α’ τοπικής θα υποδεχτεί το Σάββατο τον τρίτο της βαθμολογίας Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η ομάδα της Θουρίας είχε μόνο νίκες τον περασμένο μήνα και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ. Συγκεκριμένα επικράτησε εντός έδρας με 5-0 του Ασπροχώματος και με το ίδιο σκορ στο “Γ. Λουκαρέας” της Ομόνοιας.

Ακολούθησε το εντός 4-0 επί της Ανδρούσας, το αγχωτικό διπλό στα Φιλιατρά (1-2) και το 8-2 με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο.

Πέντε δηλαδή διαδοχικές νίκες με τέρματα 24-3 που δείχνει την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πανθουριακός.

Παρότι όμως κερδίζει συνέχεια και σκοράρει... κατά ριπάς, η διαφορά από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο παραμένει στους 4 βαθμούς, μιας και οι Νησιώτες στο ίδιο διάστημα έχουν επίσης το απόλυτο των βαθμών. Ως εκ τούτου ο Πανθουριακός παραμένει αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου και πέρα από την επέκταση του νικηφόρου σερί, χρειάζεται και απώλειες βαθμών των “πρασίνων”.

Να σημειωθεί ότι στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα και ο Γιώργος Αργυρόπουλος έχει πολλές επιλογές για την κατάρτιση της 11άδας.

Το ίδιο ισχύει και για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Διαβολίτσι, που προέρχεται από την ήττα από τον Πάμισο.