Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 14:24

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-2: Τον έβγαλε εκτός τροχιάς τίτλου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ο εξαιρετικός φέτος ΑΟ Διαβολιτσίου το Σάββατο το απόγευμα πέτυχε μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Αυτή τη φορά επικράτησε με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας του Πανθουριακού, σημειώνοντας μάλιστα την δεύτερη φετινή του νίκη απέναντι στην ομάδα της Θουρίας.

Ετσι το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρας συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και παράλληλα έβγαλε εκτός τροχιάς τίτλου τον Πανθουριακό. Η ομάδα της Θουρίας πλέον είναι στο -7 από τον πρωτοπόρο Πάμισο και δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για τον τίτλο.

Τέλος ο Αργυρόπουλος

μετά από 4 χρόνια

Μάλιστα λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα η διοίκηση έλυσε την συνεργασία της με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Αργυρόπουλο, ο οποίος κάθισε στον πάγκο του Πανθουριακού κάτι λιγότερο από 4 χρόνια.

Η νίκη του Διαβολιτσίου ήρθε με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Αρχικά στο 10' ο Βορίλας εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.

Ενα σουτ του Μπιτσάνη στο 25' (απέκρουσε ο Κωνσταντακόπουλος) και ένα σουτ του Πανταζή στο 40' (άουτ) ήταν ότι είχε να επιδείξει στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθουριακός που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν είχε λύσεις να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του Διαβολιτσίου.

Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν μια ανούσια υπεροχή χωρίς όμως να απειλούν.

Ετσι σε μια από τις λίγες επιθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-2. Ηταν το 69' όταν ο Εμμανουήλ εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Μπαλόπουλο που έκανε την σέντρα, ο Σταθάς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα που έφτασε στον Κουλόπουλο που με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας με βοηθούς τους Γεωργαντά και Κασκάνη.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Αργυρόπουλος, Κλουβάτος, Τριανταφυλλάκης, Πανταζής, Μουλιάτος, Σεφεράσι (46′ Δημητρακόπουλος), Μουστάκας (65′ Βυζάς), Χελάς, Μπιτσάνης, Παντσιώτης.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Κρεμμύδας, Μπαλόπουλος, Ζάκκας, Πιτσιλής, Βορίλας (86′ Σουλαντίκας), Τσουκαλάς, Εμμανουήλ, Ηλιόπουλος, Κουλόπουλος.